За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ретранслятор Edimax RE11

код товару: U0282824
Ціна за одиницю:
4655 грн
+104 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Стандарт Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Кількість портів 1x10/100/1000TX
Додатково 2.4 & 5GHz

Інші

Виробник Edimax
Модель RE11
Артикул RE11
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ретранслятор EDIMAX RE11 - комплект домашнього WiFi-обладнання з підтримкою роумінгу, що складається з двох пристроїв RE11S AC1200, є дводіапазонними ретрансляторами, що дозволяють модернізувати і розширити WiFi мережу без заміни існуючого маршрутизатора. Пара ретрансляторів RE11S дозволяють побудувати інтелектуальну MESH-мережу з WiFi-роумінгом і єдиним SSID (ім'ям мережі). Вони автоматично супроводжують клієнтське обладнання та перемикають його на пристрій з найкращим WiFi-сигналом, створюючи гладку і безшовну мережу. Ви можете вільно переміщатися в вашому домі, виключаючи падіння сигналу або необхідність повторного підключення до нового SSID.

Комплект RE11 розроблений для створення високопродуктивної і надійної домашньої Wi-Fi мережі використовуючи швидкісний стандарт 802.11ac. Ви можете майже миттєво (plug and play) оновити вашу мережу стандарту 11n до двухдиапазонной мережі стандарту 11ac зі швидкістю 1200 Мбіт / с (300 Мбіт / с - в діапазоні на 2.4 ГГц плюс 867 Мбіт / с - в 5 ГГц). Це ідеальне рішення для передачі потокового відео. Крім того, створена для простого домашнього Wi-Fi модель RE11S являє собою пристрій 3-в-1, яке в залежності від ваших вимог до Wi-Fi мережі може працювати в якості ретранслятора, точки доступу або моста. Причому виріб працює з будь-яким маршрутизатором - все легко і просто!

Інтелектуальна єдина Wi-Fi мережу
Швидкий, надійний роумінг для безшовної мережі навколо вашого будинку. Ніяких клопотів з перемиканням між мережевими іменами - SSID. Використовується один і той же SSID для автоматичного перемикання пристроїв з одного RE11S на інший.

Найкращий сигнал домашньої мережі
RE11S ретранслятори постійно сканують рівень сигналу ваших Wi-Fi пристроїв з тим, щоб бути впевненими, що вони завжди пов'язані з каналу з найкращим за якістю сигналом.

Швидкий і швидкісний стандарт 802.11ac ідеально підходить для передачі потокового трафіку
Оновлення Wi-Fi мережу діапазону 2.4 ГГц до стандарту 802.11ac з другим діапазоном 5 ГГц, який ідеально підходить для передачі потокового відео. Використовуйте передову технологію 11ac зі швидкістю 1200 Мбіт / с (N300 Мбіт / с + AC867 Мбіт / с), працюючи в діапазонах 2.4 ГГц і 5 ГГц одночасно.

Просте Plug & Play оновлення домашнього роутера з 11n до 11ac
Просто підключіть Edimax RE11S для поновлення однодіапазонні Wi-Fi мережі 2.4 ГГц в дводіапазонну, причому з більш широким охопленням, без заміни маршрутизатора і без додаткового конфігурування. (Примітка: тільки в режимі точки доступу).

3-в-1: Wi-Fi ретранслятор, точка доступу і міст
RE11S може працювати як Wi-Fi ретранслятор, точка доступу або міст. Всього лише встановіть за допомогою smart iQ майстра потрібний для вашої мережевої середовища режим і насолоджуйтеся веб-серфінгом.

Налаштування за допомогою Smart iQ
Доброзичливий інтерфейс iQ Setup призначений для інтелектуальної, автоматичної і швидкої установки. iQ Setup автоматично виявляє доступні поблизу Wi-Fi мережі і допомагає встановити з'єднання протягом декількох секунд. (Примітка: тільки в режимі ретранслятора).

Універсальність і сумісність - робота з будь-яким Wi-Fi маршрутизатором
Універсальність, сумісність і простота веб-інтерфейсу iQ Setup дозволяє здійснити швидку і легку інсталяцію.

Знімні антени
Знімні 3 дБі дводіапазонні антени дозволяють забезпечити гнучкість і високу продуктивність з'єднання вашої бездротової мережі.

Перемикач режиму Wi-Fi харчування (Green Wi-Fi)
Завдяки новій апаратній регулювання режимів живлення стало можливим перемикання потужності Wi-Fi передавача зі звичайного в економний режим або виключення живлення одним кліком зовсім. Якщо вам потрібно забезпечити Wi-Fi покриття в невеликому будинку, ви можете переключитися на зелений режим для зниження випромінюваної потужності на 75% і економії енергії.

Зручний індикатор рівня сигналу
Світлодіоди на лицьовій панелі дозволяють побачити рівень Wi-Fi сигналу маршрутизатора *, що допоможе вам знайти найкраще місце установки пристрою.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4655 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!