За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Реєстратор для відеоспостереження Dahua DHI-NVR2216-I

код товару: U0478445
Ціна за одиницю:
9020 грн
+422 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Канали запису в реальному часі 16
Відеовиходи 1 x HDMI1 x VGA
Тип носія HDD SATA
К-ть підтримуемих дисків*max обьєм диска 2х8 Tb
Кількість USB USB2.0 x 2
Ethernet присутній
Підтримка мобільних пристроїв присутня
Діапазон робочих темератур -10°С ~ +50°С
Робоча напруга 12 В
Розміри 375 х 284 х 53 мм

Інші

Виробник Dahua
Модель DHI-NVR2216-I
Артикул DHI-NVR2216-I
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6939554998331
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Dahua DHI-NVR2216-I — це 16-канальний IP-відеореєстратор, що належить до серії WizSense. Він підтримує максимальну роздільну здатність 12 Мп і має цілу низку вбудованих відеоаналітичних функцій. Відеореєстратор працює на основі виробничого процесора з ОС Linux. До NVR можна приєднати до 16 камер із максимальною роздільною здатністю 12 Мп. Також, реєстратор підтримує формати — 8M/5M/4M/3M/2M/720P/D1. Максимальна пропускна здатність відеореєстратора — 200 Мбіт/с. Частота кадрів: 1 канал — 8MP (30к/с), 4 канали — 1080P (30к/с).

Пристрій має два відеовиходи для одночасного відтворення відео на моніторах і телевізорах — HDMI й VGA. Максимальна роздільна здатність HDMI — 4K. NVR має 2 USB-порти 2.0 для приєднання периферійних пристроїв, вбудований інтерфейс RCA (1 аудіовхід й 1 аудіовихід). Для під'єднання до мережі є один гігабітний порт RJ-45, який дає змогу переглядати потокове відео, здійснювати пошук по архіву та змінювати настроювання віддалено. Для зберігання відеофайлів можна приєднати 2 HDD-диски, обсягом 8 Тб, через роз'єм SATA Port. Живлення від джерела DC 12 В. Споживання без HDD-диска ≤ 10W.

Основне призначення Dahua DHI-NVR2216-I
Відеореєстратор Dahua DHI-NVR2216-I розроблений для створення або удосконалення систем відеоспостереження на великих підприємствах, офісах, а також для моніторингу фінансових та освітніх установ, точок продажів та інше. Призначений для роботи з мережевими відеокамерами, що підтримують записування у високій роздільній здатності, а також функції визначення обличчя та захисту периметра.

Особливості Dahua DHI-NVR2216-I
Особливість цього NVR — вбудовані функції відеоаналітики:

  • всеканальний AI за камерою (виявлення й порівняння облич, захист периметра і SMD);
  • 1-канальне виявлення й розпізнавання облич (AI від NVR); або 2-канальний захист периметра (AI від NVR); або 4-канальний SMD (AI від NVR).

Підтримка технології SMD Plus (розумна детекція руху) підвищує точність спрацьовування тривоги завдяки використанню алгоритму глибокого навчання. У разі виявлення руху, реєстратор розрізняє людей і транспортні засоби, а тривожний сигнал надсилається тільки після вторгнення людини або автомобіля в зону, що охороняється. Виявлення облич дає змогу визначати обличчя на відео. Технологія використовує алгоритм глибокого навчання для виявлення, відстеження, оптимізації та схоплення обличчя, а потім зберігає найкращий знімок у базу даних.

Розпізнавання облич полягає в тому, щоб визначити захоплене обличчя з цільовими рисами й порівняти їх із базою даних облич, щоб ідентифікувати об'єкт. Підтримується пошук до 8 зображень облич одночасно, поріг подібності може бути встановлений для кожного зображення обличчя. Також, підтримується режим "Незнайомець" — у разі виявлення обличчя, якого немає в базі даних, NVR може надіслати тривожне повідомлення, зробити фото або активувати записування відео. Така функція підходить для об'єктів, де дуже важливим є контроль доступу. Реєстратор підтримує до 10 баз даних облич із 5000 зображень загалом. До кожного збереженого обличчя можна додати інформацію: ім'я, стать, дата народження, вік та ін.

Функція захисту периметра (за 2 каналами) забезпечує точну класифікацію й розумний пошук за цільовими типами (людина/транспортний засіб). Це знижує помилкові спрацьовування завдяки розумному визначенню поведінки — виявлення вторгнення об'єкта в зону, що охороняється, або перетину позначеної лінії.

Відеореєстратор DHI-NVR2216-I має новий користувацький інтерфейс UI 4.0, який запам'ятовує і враховує звички користувача, а його функціональні модулі розділені для більшої зручності та розуміння. NVR дає змогу записувати, переглядати та відтворювати відео з роздільною здатністю 4К (3840x2160). Записування ведеться постійно, за спрацьовуванням програмного датчика руху, за розкладом або під час запуску вручну.

IP-реєстратор використовує інтелектуальне кодування Dahua (Smart H.265+/Smart H.264+) з адаптивним алгоритмом керування швидкістю кодування, що забезпечує набагато більшу ефективність стиснення і вищу якість відео, знижуючи водночас вартість зберігання й ресурси для передавання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9020 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!