За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Прогулянковий блок Invictus V-Pram Golden Light (30408)

код товару: U0338395
Ціна за одиницю:
9253 грн
+329 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вік дитини з 6 міс
Колір чорний
Сумісність Invictus V-Pram

Інші

Виробник Invictus
Модель V-Pram Golden Light
Артикул 30408
Гарантія, міс 6
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Прогулянковий блок Invictus V-Pram Golden Light (30,408)

У прогулянковому блоці Invictus V-PRAM (Інвіктус Ві-Прем) бельгійський виробник поєднав бездоганну якість, інноваційні технології та оригінальний сучасний дизайн. Якщо в родині підростає дитина у віці до трьох років, без цього легкого, компактного блоку не обійтися. Модель Invictus V-PRAM (Інвіктус Ві-Прем) в цьому випадку - ідеальне рішення. Завдяки невеликій вазі, компактним розмірам і спрощеним механізмом складання прогулянковий блок Invictus V-PRAM (Інвіктус Ві-Прем) стане вірним супутником в щоденних прогулянках і подорожах в автомобілі. Реверсивне сидіння прогулянкового модуля, система внутрішньої вентиляції дозволяють гуляти з маленькою дитиною і по стежках парків, і по бетонних мостовим, і по асфальтованих тротуарах.

Прогулянковий блок Invictus V-PRAM (Інвіктус Ві-Прем) є чудовим вибором для батьків, які віддають перевагу бельгійському якості і сучасного стилю. Він ідеально сумісний з коляскою, яка покликана робити прогулянки комфортними і безтурботними. Зручна телескопічна ручка дозволяє підлаштуватися під будь-яке зростання. Прогулянковий блок Invictus V-PRAM (Інвіктус Ві-Прем) просторий, широкий і глибокий. Завдяки цьому батьки з легкістю можуть входити в ліфти старого зразка, а дитина відчуває себе комфортно навіть в теплому зимовому одязі.

Про безпеку дитини подбають п'ятиточкові ремені безпеки з м'якими накладками і центральним замком. Додатковий захист голови і шийного відділу в колясці Invictus V-PRAM (Інвіктус Ві-Прем) представлена ​​високими м'якими боковинами, а від падіння вперед захистить знімний бампер. Він оббитий м'яким текстилем, який можна знімати, якщо виникне необхідність в пранні. На окрему увагу заслуговує капюшон. Він в моделі Invictus V-PRAM (Інвіктус Ві-Прем) великий, багатопозиційний. Зверху виробник передбачив оглядове віконце, завдяки якому мама може спостерігати за маленьким пасажиром. Незаперечною перевагою прогулянкового блоку Invictus V-PRAM (Інвіктус Ві-Прем) є те, що всі текстильні деталі можна знімати, а це означає, що їх можна прати, підтримуючи дитячу коляску в чистоті. Під сидінням є місткий кошик для покупок. У холодну пору року теплом дитини забезпечить чохол. Його відворот фіксується на бампері.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9253 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!