За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Програмна продукція Минисофт Коммерция: Магазин. NET (MSM-103)

код товару: U0191401
Ціна за одиницю:
3724 грн
+96 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програмного забезпечення Торгівля
Мова Російська

Інші

Виробник Минисофт
Модель Коммерция: Магазин. NET
Артикул MSM-103
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція Мінісофт Комерція: Магазин. NET (MSM-103)
Програми сімейства "МініСофт Комерція (Торгівля, Громадське харчування)" дозволяють використовувати в роботі широкий спектр торгового обладнання: сканери штрих-коду, принтери чеків і принтери етикеток, електронні ваги, картрідер, грошові сейфи та інше. Для магазинів, підприємств громадського харчування та інших закладів, яким згідно вимог законодавства необхідно застосування фіскальних пристроїв, в програмах передбачена можливість використовувати або фіскальний реєстратор IKS-483LT (IKS-Е260Т), або електронний контрольно-касовий апарат (ЕККА) (моделі Міні, Datecs (Екселліо) та інші). Взаємодія з ЕККА здійснюється за допомогою спеціальної програми, яка використовує загальну базу даних.

Програми сімейства поєднують високу надійність зберігання даних і високу їх захист. Система розмежування прав користувачів дозволяє налаштувати можливості кожного користувача з доступу до певних даних програми. Наприклад, продавець-касир в програмі може робити єдину операцію - формування чека при продажу товарів - і ніяких інших дій він зробити не може. Правильна установка програми дозволить вирішити питання захисту даних і від перевіряючих інстанцій.

Дистанційне керування і доступ. Існує і широко використовуються нашими клієнтами можливість дистанційного керування магазином або кафе по інтернету. Розробка додаткового функціоналу. Можлива розробка функціоналу, що враховує специфіку діяльності клієнта, за індивідуальним технічним завданням. Версії програми. Мережева версія МініСофт Комерція передбачає загальний доступ до однієї загальної бази даних, яка розміщується на сервері - окремому ПК або на ПК, що використовується і як автоматизоване робоче місце співробітника. У постачання мережевої версії МініСофт Комерція ліцензійні ключі на будь-яку кількість ПК. Використання даної версії дозволяє власнику дистанційно контролювати об'єкт з офісу або з дому.

Можливості програми МініСофт Магазин. Програма обліку товару в магазині МініСофт Магазин - зручний і доступний інструмент ведення оперативного обліку і контролю в роздрібній та оптовій торгівлі, зручна програма для внесення товарів магазину в автоматизовану систему. МініСофт Магазин здійснює автоматизацію управління і обліку невеликого і середнього магазину, минимаркета.

Програма - повністю самостійний продукт, що дозволяє власнику або керівнику: вести автоматизований облік приходу і продажів товарів (послуг); використовувати персоніфіковану дисконтну і бонусну системи для збільшення лояльності покупців; враховувати рух грошових коштів від каси магазину до розрахункового рахунку, проводити інкасації та внесення коштів, відносити гроші на дохід власника; проводити розрахунки з постачальниками і контролювати операційні витрати магазину; за допомогою звітів контролювати залишки товарів, руху товарів, всі розрахунки, доходи і витрати магазину.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3724 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!