За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Програмна продукція Минисофт Коммерция: Кафе. 2PCs (MSK-102)

код товару: U0191403
Ціна за одиницю:
2256 грн
+61 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програмного забезпечення Торгівля
Мова Російська

Інші

Виробник Минисофт
Модель Коммерция: Кафе. 2PCs
Артикул MSK-102
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція Мінісофт Комерція: Кафе. 2PCs (MSK-102) - це повнофункціональний, зручний і доступний інструмент ведення оперативного обліку і контролю в закладах громадського харчування: кафе, барах, бістро, піцеріях, фаст-фудах, їдальнях і ресторанах, а також клубах і розважальних закладах. Продукт МініСофт Кафе рекомендується перш за все власникам малих і середніх закладів, для яких не потрібні великі і досить дорогі програми автоматизації. Однак МініСофт Кафе може бути використаний і в ресторанах, перш за все - як зручний і простий фронт-офіс.

Програма дозволяє власнику або керівнику закладу: вести автоматизований облік приходу і продажів товарів, продукції і матеріалів; калькулювати склад продукції, здійснювати списання матеріалів і сировини в момент оприбуткування продукції або її продажу (спосіб списання визначається для кожного виду продукції); організувати зручну роботу персоналу з неоплаченими замовленнями відвідувачів і проведеними чеками, друкувати пречек і чеки розрахунку відвідувачів; керувати виробництвом продукції (страв), друкувати спеціальні замовлення на принтері кухні як в момент замовлення, так і при зміні замовлення (дозаказ); мати систему максимального захисту від несанкціонованих дій персоналу, захист від крадіжок і спроб продажу «лівого» товару; персоніфіковану дисконтну систему для збільшення лояльності покупців; проводити розрахунки з постачальниками і контролювати операційні витрати закладу; за допомогою звітів контролювати залишки товарів, руху товарів, всі розрахунки, доходи і витрати кафе, бістро, бари чи ресторани.

Система розмежування прав користувачів і декількох ступенів захисту даних в замовленнях програми МініСофт Кафе дозволяють налаштувати можливості кожного користувача з доступу до певних даних програми та певних дій. Приміром, бармен або офіціант в програмі може робити одну операцію - формування замовлення і чека при продажу товарів і продукції - і ніяких інших дій він зробити не може. Видалення позицій замовлення або повернення товару після проведення може бути заборонено рядовому персоналу і здійснюватися адміністратором або іншим уповноваженим співробітником. Правильна установка програми дозволить вирішити питання захисту дані і від перевіряючих інстанцій. Програма може використовуватися і як повністю самостійний продукт, і як фронт-офісу при автоматизації мережі закладів громадського харчування (в якості бек-офісу може використовуватися велика програма обліку, наприклад, 1С: Рарус Ресторан, R-Keeper або В-52). Власники і персонал кафе та інших підприємств громадського харчування, вже сьогодні використовують програмні продукти МініСофт, мають надійний і зручний інструмент автоматизації своєї діяльності.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2256 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!