За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Програмна продукція Минисофт Коммерция: Бутик. 1PC (MSB-101)

код товару: U0191399
Ціна за одиницю:
1839 грн
+53 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програмного забезпечення Торгівля
Мова Російська

Інші

Виробник Минисофт
Модель Коммерция: Бутик. 1PC
Артикул MSB-101
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція Мінісофт Комерція: Бутік. 1PC (MSB-101)

Підтримуване торгове обладнання - програма «МініСофт Комерція (Торгівля, Громадське харчування)» адаптована до багатьох типів існуючого і популярного торгового обладнання, таких як: принтери чеків і етикеток, сканери штрих-коду, картрідер, електронні ваги, сейфи і т.д. Фіскальне обладнання - в магазинах, підприємствах громадського харчування чи інших закладів, в яких законодавчо прописано використання фіскального пристрою, будуть зручні у використанні фіскальні реєстратори типу IKS-483LT (IKS-E260T), електронні контрольно-касові апарати (ЕККА) моделей Datcs (Екселліо) і Міні. Єднання програми з ЕККА відбувається за допомогою спецпрограми, що має загальну базу даних.

Захист інформації - все програми сімейства МініСофт мають високий рівень надійності та захисту персональних даних - досягається це завдяки системі розмежування прав усіх користувачів. Так, наприклад продавець або касир мають повноваження тільки формувати чек під час продажу товару. Що, до речі, є і відмінним інструментом захисту наявних даних від перевіряючих інстанцій, особливо в разі шахрайства. Дистанційне керування і доступ - програмою зручно управляти видали, в режимі online, головне, щоб був доступ до інтернету. Ця функція значно спростила життя адміністрації, так як тепер можна швидко і вчасно нормалізувати будь-яку нестандартну ситуацію, навіть перебуваючи у відрядженні або відпустці.

Розробка додаткового функціоналу - ця функція дозволяє налаштовувати роботу програми відповідно до індивідуальних особливостей роботи кожного клієнта. Версії програми - для зручності вибору і більш комфортного її використання для клієнтів різної структури бізнесу компанія МініСофт розробила три варіанти програми: для мережевого використання - забезпечує доступ всім користувачам до інформації в загальній базі. Розміщується на окремому комп'ютері, що використовується в якості сервера або використовуваному, як робоче місце одного зі співробітників. Програма містить в собі «рухливе» кількість ліцензійних ключів. Ця версія дозволяє здійснювати управління дистанційно. Для двох користувачів одночасно - призначена до впровадження на об'єктах малого бізнесу. Автоматизація проводиться за рахунок встановлення програми на одному з робочих місць продавця і на комп'ютері, що знаходиться на складі. Дана версія також розроблена для дистанційного керування з дому або іншого офісу через ноутбук / комп'ютер. Для одного користувача - встановлюється на один ПК, на якому будуть здійснюватися всі операції, передбачені програмою.

Системні вимоги до комп'ютера - продукція програмного забезпечення МініСофт є малоресурсной і не вимагає потужної, спеціальної техніки. Вимоги системи мінімальні - конфігурація ПК, яка забезпечує нормальну роботу OC Windows XP SP3 і новіших версій.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1839 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!