За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Програмна продукція Минисофт Коммерция: Автомойка и СТО. NET (MSAv-103)

код товару: U0191410
Ціна за одиницю:
3724 грн
+96 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програмного забезпечення Торгівля
Мова Російська

Інші

Виробник Минисофт
Модель Коммерция: Автомойка и СТО. NET
Артикул MSAv-103
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція Мінісофт Комерція: Автомийка і СТО. NET (MSAv-103)
Автомийки та СТО є досить розвиненим бізнесом, який набув широкого поширення останнім часом. Однак, з іншого боку, для даної індустрії характерним є високий рівень конкуренції. І це змушує підприємців постійно шукати шляхи для оптимізації бізнес процесів, а також боротися за залучення нових клієнтів і утримувати діючих.

Мінісофт пропонує зручний і доступний інструмент ведення оперативного обліку і контролю автомийки, СТО тощо будь-якого формату - Програмний продукт «МініСофт Комерція (Авто)». Перш за все, слід сказати, що система автоматизації вирішує комплекс завдань. Можливості можна розділити на дві категорії: по управлінню ресурсами автомийки (грошима, матеріалами, людською працею) і по роботі з клієнтами (ведення клієнтської бази, застосування спеціальних систем заохочення клієнтів, формування їх лояльності). Програмна продукція Мінісофт Комерція: Автомийка і СТО. NET (MSAv-103) - зручний і доступний інструмент ведення оперативного обліку і контролю автомийки, СТО тощо будь-якого формату.

Програма дозволяє власнику або адміністратору автомийки / СТО: вести автоматизований облік продажів послуг і товарів, надходжень і витрат матеріалів і сировини; використовувати персоніфіковану дисконтну і бонусну системи для заохочення постійних клієнтів; контролювати рух грошових коштів від каси об'єкта до розрахункового рахунку, проводити інкасації та внесення коштів, відносити гроші на витрати і доходи власника; враховувати роботу персоналу і розраховувати розмір їх заробітної плати; за допомогою звітів контролювати всю діяльність, а саме оплату клієнтами товарів і послуг, залишки матеріалів та сировини, доходи і витрати та інше.

Програмна продукція Мінісофт Комерція: Автомийка і СТО є повнофункціональним інструментом, який охоплював всі грошово-товарні відносини на автомийці або СТО. Використання програми «МініСофт Комерція (Авто)» не вимагає використання для обліку та контролю ще яких-небудь інших програм. Однак при необхідності програма може використовуватися в якості фронт-офісу при автоматизації широкої мережі автомийок, СТО тощо (а в якості бек-офісу може використовуватися велика програма обліку, наприклад, 1С: Підприємство).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3724 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!