За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Програмна продукція Microsoft OfficeStd 2019 UKR OLP NL Acdmc (021-10606)

код товару: U0316756
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програмного забезпечення Офісні програми
Версія 2019
Мова Українська
Тип поставки OLP

Інші

Виробник Microsoft
Модель OfficeStd 2019 UKR OLP NL Acdmc
Артикул 021-10606
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція Microsoft OfficeStd 2019 UKR OLP NL Acdmc (021-10606)

Microsoft Office Standard 2019 - пропонує нові хмарні технології, що дозволяють працювати з Вашою поштою, текстовими документами, електронними таблицями і публікаціями з будь-якого пристрою. Microsoft WORD 2019. Текстові документи професійної якості з програмою Microsoft Word 2019 - це просто! Всі необхідні інструменти для редагування документів під рукою.

Microsoft EXCEL 2019. Створення електронних таблиць і графіків, складні розрахунки, аналіз даних, аналітика і т.д. Все це можливо з Microsoft Excel 2019. Microsoft POWERPOINT 2019. Ефективні інструменти для створення динамічних презентацій для важливого корпоративного зборів або зустрічі з клієнтами.

Microsoft ONENOTE 2019. Все заметки, плани та ідеї в одному місці - зручна цифрова записна книжка OneNote 2019. Microsoft OUTLOOK 2019. Електронна пошта, календарі та списки завдань у Вашому особистому органайзере Outlook 2019.

Microsoft PUBLISHER 2019. Яскраві бюлетені, брошури, листівки та повідомлення за допомогою зручних інструментів Publisher 2019. Повсюдний доступ до документів. Новий пакет офісних програм Office 2019 Standard тісно інтегрований з «хмарним» сховищем SkyDrive, де Ви можете зберігати всі свої документи. За рахунок цього у Вас буде можливість отримати доступ до своїх файлів з будь-якого пристрою, підключеного до мережі Інтернет.

Новий інтерфейс. Новий метро-інтерфейс Office 2019, розроблений з ухилом під сенсорне управління, гармонійно вписується в загальний дизайн. Тепер працювати з документами зручно як на стаціонарному комп'ютері, так і на планшетах і смартфонах.

Висока продуктивність роботи. Незважаючи на те, що нововведень в новому Office 2019 багато, він все так само простий і зручний в роботі, оскільки все необхідне завжди під рукою, а нові функції і інструменти легко освоїти. Зручна спільна робота. Хмарні технології сприяють зручною і комфортною спільну роботу користувачів над документами.

Microsoft Оffice Standard дозволяє відправляти іншим користувачам посилання на файли з усіх програм як для перегляду, так і для спільного редагування, причому незалежно від того, встановлено у них пакет Microsoft Office чи ні.

Інтеграція з соціальними платформами. За допомогою Microsoft Office 2016 Standard можна інтегрувати свої контакти Skype в Microsoft Lync 2019. Крім того, функція «People Card» дозволяє переглядати інформацію контактів з мереж Facebook і LinkedIn: фото, контактні дані, статуси і т. п. Початок роботи. Новий Microsoft Office Standard дозволяє починати працювати не тільки з пустого файлу, але і з останнього відкритого файлу або улюбленого шаблону. Крім того, при відкритті файлів Office 2019 підказує Вам, де Ви зупинилися минулого разу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1890 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!