За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Програмна продукція Microsoft OfficeProPlus 2016 RUS OLP NL Acdmc (79P-05546)

код товару: U0217548
Ціна за одиницю:
3340 грн
+67 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програмного забезпечення Для роботи з офісними документами
Версія 2016
Розрядність ОС 32/64-bit
Мова Російська
Носій Карточка
Тип поставки OLP
Тип ліцензування корпоративна ліцензія

Інші

Виробник Microsoft
Модель OfficeProPlus 2016 RUS OLP NL Acdmc
Артикул 79P-05546
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

  • Мінімальне замовлення: 1 ліцензія для існуючих угод Open License та 5 ліцензій для нових замовників.
  • Термін комплектації (днів): від 5 до 7
  • Вид оплати: тільки безготівковий розрахунок
  • Форма поставки: ліцензія (OLP)
  • Тип ліцензії: легалізація
  • Тип продукту: ліцензія на 1 пристрій, для освітніх установ
  • Платформа: 32/64-біт
  • Термін дії ліцензії: безстроково

Microsoft Open License Program (OLP) — це програма корпоративного ліцензування, що дозволяє придбати ліцензії на програмні продукти за більш низькою ціною відносно роздрібних цін коробкових продуктів. Ліцензія OLP надає безстрокові права на використання поточних і попередніх версій продуктів. Мінімальний первинний замовлення — 5 ліцензій OLP на будь-які продукти. Наступні замовлення в перебігу 2-х років можуть бути на будь-яку кількість ліцензій.

Microsoft Office Professional Plus - офісний пакет, що надає ефективну платформу для бізнес-комунікацій і спільної роботи. Переваги, якими забезпечує даний продукт, дають більше можливостей для зростання продуктивності і використання розширених технічних служб.
  • Записуйте свої ідеї так, як вам буде зручніше: з допомогою клавіатури, пера або сенсорного екрану.
  • Підвищуйте рівень читання з допомогою області завдань "відомості" на платформі Bing, в якій при читанні файлу Office відображається відповідна інформація з Інтернету.
  • Використовуйте шаблони, які доступні на початковому екрані, щоб автоматично встановити більшість налаштувань і необхідне оформлення. Таким чином, ви зможете зосередитися безпосередньо на своїх ідеях і даних.
  • Відстежуйте примітки в документах Word і помічайте їх як виконані за допомогою нової кнопки "Відповісти".
  • Виймайте вміст з PDF-документів прямо в Word. Відкривайте PDF-документи і змінюйте абзаци, списки та таблиці, ніби ці документи були створені в Word.
  • Надавайте спільний доступ до презентацій PowerPoint через Інтернет. Щоб інші користувачі, перебуваючи де завгодно, могли приєднатися до перегляду файлів, відправте посилання на презентацію або скористайтеся безкоштовною службою презентацій Office.
  • Вставляйте аркуші Excel, схеми, аудіо, відео файли практично будь-яких типів в записники OneNote. Створені замітки будуть збережені, доступні для пошуку і синхронізовані OneNote на інших пристроях. Їх можна буде використовувати, в тому числі спільно, де б ви не знаходилися.
  • Витрачайте менше часу на надсилання відповідних повідомлень, використовуючи функцію написання відповіді безпосередньо в тексті вихідного повідомлення в Outlook. Просто введіть свою відповідь в області читання.
  • Швидко здійснювати дані пов'язаної з таблиці або запиту у вигляді списку і узагальнюйте їх в Access. Просто натисніть кнопку, щоб переглянути детальні відомості про нього.

Працюйте професійно
Отримаєте необхідні вам інструменти: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, щоб створювати, представляти, спілкуватися і публікуватися на професійному рівні.

Розширюйте ваш Office
Використовуйте Office Online, щоб переглядати, редагувати і працювати разом з іншими в режимі реального часу з файлами, які зберігаються у мережі. Отримайте доступ до них з будь-якого підключеного до Інтернету пристрою, на якому встановлені підтримувані браузери.

З легкістю діліться файлами
Зберігайте ваші файли в мережі, і ви зможете отримати доступ до них, де б ви не перебували, а також швидко запросити інших користувачів для перегляду або редагування.

15 ГБ простору в онлайн-сховище OneDrive
Всім користувачам OneDrive безкоштовно надається 15 ГБ простору в онлайн-сховище. При необхідності можна придбати додатковий простір. Завантажуйте сюди документи, фотографії, презентації та інші файли, а потім отримувати до них доступ з комп'ютера або телефону. Якщо встановити на комп'ютері класичне додаток OneDrive, доступ до цих документів також можна буде отримати в автономному режимі.

Робота з Office далеко від дому
Завдяки синхронізації безкоштовної служби Office Online з обліковим записом OneDrive ви можете отримувати доступ до документів, фотографій та інших файлів. Крім того, їх можна переглядати, редагувати, спільно працювати над ними з будь-якого пристрою з підтримується браузером і доступом до Інтернету.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3340 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!