За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Програмна продукція Kaspersky Internet Security for Android 1-PDA 1 year Base Card (KL1091OOAFS16)

код товару: U0154448
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програмного забезпечення Антивіруси
Версія Internet Security
Розрядність ОС Android
Мова багатомовний
Носій Карточка

Інші

Виробник Kaspersky
Модель Internet Security for Android 1-PDA 1 year Base Ca
Артикул KL1091OOAFS16
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція Kaspersky Internet Security for Android 1-PDA 1 year Base Card (KL1091OOAFS16) - це нове захисне рішення для смартфонів і планшетів Android, оптимізоване для роботи на кожному з цих пристроїв. Захист класу Internet Security тепер доступна для пристроїв Android! Рішення перевіряє всі встановлювані і оновлювані програми і файли на наявність загроз. Покупки в інтернеті, перегляд веб-сторінок та спілкування в соціальних мережах стануть безпечні під захистом «Лабораторії Касперського». Захист від шахрайства в інтернеті - веб-фільтр блокує посилання на шкідливі і шахрайські сайти, захищаючи ваші особисті дані та фінансову інформацію. Рішення також перевіряє всі посилання в одержуваних SMS-повідомленнях і повідомляє вас у тому випадку, якщо вони є шкідливими або фішингові.

Анти-Злодій - пошук пристрою у випадку втрати або крадіжки та інші функції модуля Анти-Злодій допоможуть знайти телефон і захистити дані, що зберігаються на ньому, від сторонніх очей. Пошук пристрою за допомогою GPS, Wi-Fi з відображенням результатів в Google Maps. Звуковий сигнал «Сирена» для більш ефективного пошуку пристрою. Віддалене блокування та очищення пам'яті пристрою для захисту особистої інформації. Таємне фото для впізнання того, хто використовує загублене або вкрадене пристрій. SIM-Контроль для управління захистом телефону навіть після заміни SIM-карти. Веб-портал для віддаленого управління функціями модуля Анти-Злодій і Секретний код для їх активації.

Фільтрація небажаних дзвінків та SMS - функція фільтрації викликів і SMS дозволяє уникнути небажаних дзвінків, вести гнучкі білий і чорний списки і автоматично блокувати дзвінки та SMS, що приходять зі прихованих і нецифрових номерів. Особисті контакти - Ви можете з легкістю приховати від сторонніх очей вашу конфіденційну інформацію: список контактів, відомості про вхідні та вихідні дзвінки і SMS, а також відповідні записи в журналах. З метою більшої зручності ця функція може бути активована вручну, автоматично або віддалено. Зручність користування і непомітна робота на пристрої Завдяки вікну статусу захисту пристрою управляти захистом легко і зручно. Вид вікна оптимізований для кожного типу пристроїв - наприклад, на смартфоні показуються тільки налаштування / події, актуальні для смартфонів.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

228 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!