За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

ПЗ для мультимедіа Corel VideoStudio Pro X9 ML EU box (VSPRX9MLMBEU)

код товару: U0244033
Ціна за одиницю:
2218 грн
+82 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програми для роботи з відео
Тип ліцензії початкова покупка
Продукт Corel VideoStudio Pro X9
Платформа MS Windows
Тип користувача домашнє використання ,  комерційне використання
Кількість користувачів 1 ПК
Термін дії ліцензії постійна
Форма поставки коробкова версія
Мова інтерфейсу багатомовний

Інші

Виробник Corel
Модель VideoStudio Pro X9 ML EU box
Артикул VSPRX9MLMBEU
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

У комплект поставки входять: файл у форматі PDF, який містить в собі серійний номер і посилання на завантаження дистрибутива з ресурсу Corel в друкованому вигляді в конверті або фірмовій упаковці. У комплект поставки входять: DVD і ключ активації.

Ліцензія на програмний продукт є іменною. Це означає, що при розміщенні замовлення Вам необхідно надати дані (*обов'язкові дані про клієнта: End User Name (eng.). Дані необхідно подати АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ!!!

  • Тип ліцензії: Базова
  • Термін дії ліцензії: Безстрокова
  • Кількість пристроїв: 1 пристрій
  • Тип поставки: BOX — коробкова версія з DVD і ключем активації
  • Термін доставки: 1-2 дня
  • Платформа: MS Windows
  • Мова інтерфейсу: Багатомовний
Від інструментів створення фільмів в лічені хвилини до засобів розширеного редагування на шкалі часу — у VideoStudio Pro X9 кожен зможе знайти те, що потрібно. Тут є все, щоб розповісти свою історію: новий багатокамерний редактор, професійні аудиоинструменты, а також сотні художніх ефектів, переходів і титрів.

Потужні інструменти відеоредагування
Чотирьохракурсный багатокамерний редактор дозволяє працювати з декількома камерами одночасно, а інструменти автоматичної аудіонастройкі забезпечують професійну якість звуку в проектах.

Безмежні можливості для творчості
Понад 1500 настроюваних ефектів, титрів і шаблонів дозволять вам проявити фантазію, а стоп-кадр Freeze Frame, Stop Motion, багатоточковий трекінг та інші інструменти зроблять роботу більш цікавою і насиченою.

Підходить для всіх рівнів підготовки
Почніть роботу з таких засобів швидкого створення фільмів, як FastFlick і шаблони Instant Projects. По мірі накопичення досвіду ви зможете оволодіти прийомами редагування відео на тимчасової шкалою з декількома доріжками.

Нові можливості VideoStudio X9 для творчості:
  • Художні накладення. Шляхом налаштування злиття накладених об'єктів з фоном можна створювати різноманітні візуальні ефекти, а також унікальні ефекти прозорості і злиття кольорів. За допомогою каше можна приховати або показати певні області кадру, що допоможе в розробці цікавих ефектів і послідовностей титрів.
  • Стоп-кадр Freeze Frame. Іноді заради чарівної посмішки, ефектного голу або чудового пейзажу хочеться призупинити відео і зосередити увагу на окремому кадрі. Функція Freeze Frame дозволяє з легкістю вибрати кадр і встановити тривалість паузи, відповідну бажаного ефекту.
  • Покадрова анімація. Full-HD відео можна знімати DSLR камерою в режимі покадрового автофокусування. Використовуйте високу продуктивність обробки і унікальні лінзи вашої DSLR камери для створення незабутніх покадровых анімаційних фільмів.
  • Змінна частота кадрів. Щоб зробити ваші фільми більш виразними, скористайтеся параметрами швидкості, а також ефектами сповільненої зйомки і розриву часу. Елементи управління змінною частотою кадрів дозволяють ефективно змінювати швидкість на кожному відрізку відео без необхідності працювати з декількома відеокліпами.
  • Прості в роботі переходи та ефекти зникнення. Переходи, які додаються шляхом перетягування і дозволяють створювати ефекти розчинення, зникнення, стирання та ін. допоможуть надати вашому відеоматеріалу потрібну динаміку.
  • NewBlue FX Video Essentials II. Інструменти, розроблені лідером індустрії NewBlue, допоможуть вам додати в ваші проекти чудові спецефекти. Колекція Essentials II пропонує 10 плагінів і більше 100 пресетів для виправлення об'єктива, створення віньєток, корекції і налаштування колірного балансу і т. д.
  • NewBlue TitlerEX. Ви зможете створювати динамічні 2D і 3D заголовки і з легкістю додавати у ваші відео підпису і прокручивающиеся титри (для NewBlue TitlerEx потрібно графічний адаптер nVidia або Intel HD3000 і вище).
  • Тонке налаштування руху об'єктів. Скористайтеся засобами налаштування графіки руху, титрів, об'єктів і відеокліпів. Це прекрасний спосіб створення динамічних відео з ефектом «картинка в картинці» і іншими ефектами студійної якості. Вподобані налаштування можна зберігати в бібліотеці шляхів (Path Library) для подальшого використання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2218 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!