За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор ViewSonic PS600X

код товару: U0305816
Ціна за одиницю:
24953 грн
+431 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальна
Технологія DLP
Матриця XGA
Роздільна здатність матриці 1024 x 768
Яскравість 3700 (ANSI lm)
Контрастність 22 000:1
Кількість кольорів 1070 млн.
Підтримка форматів 4:3
Мінімальна проекційна відстань 0.7 м
Максимальна проекційна відстань 2.2 м
Мінімальна діагональ зображення 0.76 м
Максимальна діагональ зображення 7.62 м
Підтримувані роздільні здатності до Full HD (1920 x 1080)

Частота сканування

Горизонтальна 15 - 102 кГц
Вертикальна 23 - 120 Гц

Об'єктив

Корекція трапецоїдальних викривлень H=±26°, V=±40°

Лампа

Потужність лампи 190 Вт
Строк служби 5000 годин (15000 економ режим)

Аудіо

Вбудований динамік так
Загальна потужність звуку 10 Вт

Управління

Пульт керування так
Kensington Lock так

Інтерфейси

Фізичні параметри

Колір White
Ширина 292 мм
Висота 115 мм
Глибина 236 мм
Вага 2.6 кг

Інші

Виробник ViewSonic
Модель PS600X
Артикул PS600X
Гарантія, міс 36
Штрихкод 766907958218
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис


Проектор Viewsonic PS600X - це короткофокусний XGA проектор високої яскравості для освітніх організацій. Завдяки здатності проектувати зображення з діагоналлю 100 "з відстані 124 см на будь-яких проекційних поверхнях, проектор PS600X є досить універсальним, щоб вписатися в класну кімнату будь-якого дизайну і не зачепити доповідача променем проектора.

Яскравість 3500 люмен забезпечує проектору можливість чіткого, детального проектування зображень при включеному світлі, так що студенти можуть робити позначки і не розсіювати увагу. Режим енергозбереження SuperEco знижує споживання енергії і збільшує термін служби лампи до 15 000 годин. PS600X сумісний з PJ-vTouch-10S - додатковим інтерактивним модулем, яка перевертає клас в інтерактивну навчальну середу. Крім того, користувачі можуть з легкістю контролювати і управляти проектором PS600X дистанційно, за допомогою мережі LAN для забезпечення максимальної ефективності.

Простота установки. Підходить для класних кімнат будь-якого розміру. Короткофокусная проекція з проекційним відношенням 0,61 забезпечує зручність роботи з проектором в класній кімнаті. Завдяки гнучкості установки - до декількох дюймів від екрану - користувачі мають можливість проектувати великі зображення в будь-якому просторі, при цьому проекційний промінь не буде заважати доповідачеві, а доповідач НЕ буде відкидати тінь на зображення.

Проектор сертифікований згідно Creston, AMX і PJ Link, сумісний з Extron і vContorller і легко управляється і контролюється з ПК. ІТ-персонал може керувати до 256 проекторами одночасно і контролювати операції, включаючи роботу за графіком за допомогою IP в мережі LAN, за допомогою передової системи оповіщення в реальному часі, що відправляє поновлення стану про живлення, термін служби лампи і розташуванні пристрою для зручності техобслуговування.

Ще більше можливостей підключення. Обладнаний двома входами HDMI, проектор PS600W забезпечує можливість кільком користувачам підключити ноутбуки або мобільні пристрої для перегляду у високій роздільній здатності, не витрачаючи час на очікування в черзі. Два входи HDMI. Вбудоване джерело живлення. Вбудоване джерело живлення з роз'ємом USB (5 В / 1A) може використовуватися для подачі живлення до HDMI-донгла, виключаючи необхідність в окремих адаптери харчування для підключених донгла.

Сумісність з інтерактивним модулем. З додатковим інтерактивним модулем (PJ-vTouch-10S) цей проектор перетворюється в інтерактивний інструмент, що перетворює будь-яку поверхню в інтерактивну дошку. Завдяки функції мультитач користувачі можуть одночасно коментувати, писати або малювати на проектованому зображенні, щоб взаємодіяти з контентом і ділитися ідеями.

Інтерактивність. Коментуйте, пишіть, малюйте. Простота коригування зображень. Горизонтальна і вертикальна коригування трапецеїдального спотворення, поряд з коригуванням по 4 кутах, забезпечує усунення обрізки або деформації зображень і завжди створює зображення з ідеальними пропорціями. Яскраві зображення в будь-якій обстановці. Завдяки яскравості 3500 люмен і коефіцієнту контрастності 22 000: 1, цей проектор гарантовано відтворює яскраві зображення на будь-яких настройках, навіть в яскраво освітлених приміщеннях.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

24953 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!