За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор Optoma EH335

код товару: U0308141
Ціна за одиницю:
30083 грн
+653 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальна
Технологія DLP
Матриця Full HD
Роздільна здатність матриці 1920 x 1080
Яскравість 3600 (ANSI lm)
Контрастність 20 000:1
Підтримка форматів 4:316:9
Мінімальна проекційна відстань 1 м
Максимальна проекційна відстань 9.8 м
Мінімальна діагональ зображення 0.71 м
Максимальна діагональ зображення 7.65 м
Рівень шуму 27 дБ
Підтримка 3D так

Частота сканування

Горизонтальна 15.38 - 91.15 кГц
Вертикальна 50 - 85 Гц

Об'єктив

Коефіцієнт масштабування 1.1 x
Фокусна відстань 15.59 - 17.14 мм
Корекція трапецоїдальних викривлень V= ±40

Лампа

Потужність лампи 240 Вт
Строк служби 3500 годин (10000, 12000 економ режим)

Відео

Підтрімуваний стандарт відео PAL ,  SECAM ,  NTSC

Аудіо

Вбудований динамік так
Загальна потужність звуку 10 Вт (1 х 10 Вт)

Управління

Пульт керування так
Kensington Lock так

Інтерфейси

Порти і роз'єми 1 x LAN1 x USB (type A)1 x 3.5 мм (audio in)1 x RS2322 x HDMI1 x 3.5 мм1 x RCA1 x VGA (D-Sub)

Фізичні параметри

Колір White
Ширина 316 мм
Висота 108 мм
Глибина 244 мм
Вага 2.93 кг

Інші

Виробник Optoma
Модель EH335
Артикул EH335
Гарантія, міс 24
Штрихкод 5055387660137
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Проектор Optoma EH335 оптимізований для невеликих і середніх приміщень, таких як класні кімнати, конференц-зали та навчальні лабораторії. Його яскравість і контрастність створюють різкі і яскраві зображення навіть при помірному освітленні. Full HD 1080p. Дозвіл 1080p дає вам чіткі і докладні зображення з HD-контенту без масштабування або стиснення; ідеально підходить для перегляду фільмів Blu-ray, HD-трансляції і відтворення відеоігор.

Дивовижні кольору. Робіть потужні презентації та навчальні уроки з приголомшливими квітами. Проектор Optoma забезпечують надійну передачу кольору, яка підходить для будь-якого контенту і навколишнього середовища. Від точних кольорів sRGB для реалістичних зображень до яскравих пробивних презентацій. Ідеально підходить для різних графічних і відео презентацій.

Високий контраст. Додайте велику глибину до свого зображення за допомогою висококонтрастного проектора. У порівнянні з конкуруючими технологіями, проектори Optoma DLP надають вам більш яскраві білі і ультра-насичені чорні кольори, зображення оживають, а текст стає чітким і зрозумілим - ідеально підходить для ділових і освітніх програм.

Трапецієподібно спотворення HV і чотири регулювання кута. Налаштуйте трапецієподібно спотворення як у вертикальній, так і в горизонтальній площині або окремо деформуйте кожен кут зображення, щоб створити ідеально квадратне зображення. Підходить для нерівних стін або там, де потрібна установка під кутом.

Дисплей LAN. Відкрийте вікно ПК або ноутбука на проекторі через мережеве з'єднання. Вбудований динамік. Потужний вбудований динамік забезпечує виняткову якість звуку і легку настройку без необхідності використання дорогих зовнішніх динаміків.

Full 3D. Проектор Optoma можуть відображати істинний 3D-контент практично з будь-якого 3D-джерела, включаючи 3D-програвачі Blu-ray, 3D-трансляцію і ігрові консолі останнього покоління. Eco +. Технологія Eco + поєднує в собі високу контрастність, покращений термін служби лампи та енергозберігаючі функції, які прості у використанні, одночасно знижуючи енергоспоживання.

Збереження енергії. Використовуючи спеціально розроблені режими лампи, ви можете знизити споживання енергії до 70%. Кожен режим також робить позитивний вплив на термін служби лампи, знижуючи загальну вартість володіння і зменшуючи обслуговування.

USB-Power. Використовуйте порт USB-A для харчування ключа HDMI, наприклад, Google Chromecast. MHL. Перетворіть проектор в інтелектуальний дисплей, підключивши смартфон або планшет до одного кабелю за допомогою MHL; тепер ви можете переглядати презентації та документи, потокове відео. 24/7. Проектор Optoma розраховані на роботу 24 години на добу в стандартній орієнтації. Ідеально підходить для додатків, де потрібно тривалий період використання. Відповідно до 24-годинними умовами.

Optoma - компанія-лідер, яка розробляє і виробляє широкий вибір моделей проекторів для використання в професійній сфері, для сістемеи освіти і, для побутового використання. При виробництві своєї продукції Optoma використовує новітні розробки і технології, що дозволяє зробити передачу зображення найбільш чіткої та якісної. Завдяки широкій мережі дистриб'юторів, будь-який клієнт може швидко отримати інформацію з його моделям, а також консультацію і допомогу з технічних питань.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

30083 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!