За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор NEC PA853W (60004119)

код товару: U0235144
Ціна за одиницю:
187550 грн
+4896 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальна
Технологія LCD
Матриця WXGA
Роздільна здатність матриці 1280 x 800
Яскравість 8500 (ANSI lm)
Контрастність 10 000:1
Підтримка форматів 16:10
Мінімальна проекційна відстань 0.7 м
Максимальна проекційна відстань 50.9 м
Максимальна діагональ зображення 12.7 м
Підтримувані роздільні здатності до 4K (4096 x 2160)
Рівень шуму 39 дБ (33 дБ економ режим)
Підтримка 3D так
Сумісні 3D-окуляри XPAND 3D Shutter Glasses ,  X105-RF-X2

Частота сканування

Горизонтальна 15 - 100 кГц
Вертикальна 48 - 120 Гц

Об'єктив

Корекція трапецоїдальних викривлень H=±40°, V=±40°

Лампа

Тип лампи UHP
Потужність лампи 420 Вт
Строк служби 3000 годин (5000 економ режим)

Управління

Пульт керування так
Kensington Lock так

Інтерфейси

Порти і роз'єми 1 x VGA (D-Sub)2 x HDBaseT1 x 3D-Sync1 x DisplayPort ,  1 x Mini DIN 3pin ,  1 x 3.5 мм (audio in)1 x RS2321 x LAN2 x HDMI1 x 3.5 мм1 x USB

Фізичні параметри

Колір White
Ширина 499 мм
Висота 163.7 мм
Глибина 406 мм
Вага 10.2 кг

Інші

Виробник NEC
Модель PA853W
Артикул 60004119
Гарантія, міс 36
Штрихкод 5028695612914
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NEC PA853W - багатофункціональний інсталяційний проектор. Якщо для Вашого бізнесу дуже важливі виняткова візуалізація, яскраві кольори і чудова динамічна контрастність, тоді проектор NEC PA853W повинен бути Вашим першим вибором.

Компактний РК-проектор з яскравістю 8 500 ANSI лм і роздільною здатністю WUXGA перемагає свою конкуренцію не тільки завдяки унікальній технології колірної обробки, але і завдяки відмінним установочним можливостям, при яких процес налаштування спрощується завдяки моторизованому переміщенню об'єктива, фокусу і збільшенню. Унікальний інтерфейс з виходом HDBaseT забезпечує можливість послідовного підключення декількох проекторів до одного джерела за допомогою рентабельних мережевих кабелів для скорочення витрат на установку. Будучи багатофункціональним, даний проектор також володіє такими важливими характеристиками, як управління сучасним протоколом авторських прав на відтворення контенту 4К і UHD Blue-ray, а також тривалий термін служби ламп і навіть більш довгий термін експлуатації фільтрів - все це забезпечує дуже привабливу загальну вартість володіння.

Загалом, проектор NEC PA853W ідеально підходить для експлуатації в залах засідань, аудиторіях і кімнатах для проведення семінарів в корпораціях та вищих навчальних закладах.

Переваги
- Візуалізація з кінематографічною якістю – насолоджуйтеся чудовою якістю зображення навіть при яскравому зовнішньому освітленні завдяки унікальній технології обробки зображення і кольору (до 4K/60 Гц), заснованої на новому чіпі скейлера від NEC.
- Просте дистанційне налаштування – моторизоване переміщення об'єктива, фокус і збільшення забезпечують просте і гнучке налаштування без необхідності фізичного доступу до проектора.
- Неймовірні можливості візуалізації – вражаюча можливість установки під будь-яким кутом нахилу і у вертикальному положенні, унікальне геометричне регулювання, режим "картинка-в-картинці", фрагментація зображення, підтримка режиму 3D і камера c функціями згладжування/накладання зображення 4К.
- Раціональна і потужна кабельна мережа завдяки тільки мережевим кабелям CAT6 можлива передача контенту на 100 м при використанні стандарту підключення HDBaseT. Підключіть кілька проекторів до одного джерела живлення та скористайтесь перевагами інтерфейсу для послідовного підключення через вихід HDBaseT.
- Вражає яскравими кольорами і чудовою контрастністю – здивуйте Вашу аудиторію можливістю проектора відтворювати більш широкий колірний простір завдяки переходу від Rec2020 до Rec709, а також завдяки більш високої динамічної контрастності, що підтримує стандарт HDR10 за допомогою інтерфейсу HDMI.
- Абсолютний спокій завдяки захищеного авторським правом контенту – дозвольте проектору управляти охороною авторських прав і представляти 4К і UHD Blu-ray контент через інтерфейс HDMI.

Компанія NEC займає провідні позиції на ринку систем відображення інформації і є постачальником комплексних рішень візуалізації. Рішення NEC Display Solutions орієнтовані на збільшення ефективності і продуктивності праці працівників, а також на поліпшення окупності та захист інвестицій. Якими б не були потреби клієнта, NEC Display Solutions може запропонувати той продукт, який оптимально підійде з урахуванням особливостей застосування.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

187550 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!