За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор Infocus IN126STа

код товару: U0310449
Ціна за одиницю:
39943 грн
+1061 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальна
Технологія DLP
Матриця WXGA
Роздільна здатність матриці 1280 x 800
Яскравість 3300 (ANSI lm)
Контрастність 15 000:1
Кількість кольорів 16.7 млн.
Підтримка форматів 16:10
Підтримувані роздільні здатності до WUXGA (1920 x 1200)
Рівень шуму 32 дБ (30 дБ економ режим)

Об'єктив

Корекція трапецоїдальних викривлень V= ±40

Лампа

Строк служби 3500 годин (7000 економ режим)

Аудіо

Вбудований динамік так
Загальна потужність звуку 2 Вт (1 х 2 Вт)

Управління

Kensington Lock так

Інтерфейси

Фізичні параметри

Колір Black
Ширина 292.1 мм
Висота 119.4 мм
Глибина 221 мм
Вага 3.2 кг

Інші

Виробник Infocus
Модель IN126STа
Артикул IN126STа
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Проектор InFocus IN126STа - це компактний проектор від InFocus, який призначений для використання в сфері бізнесу та освіти, але також може застосовуватися для домашніх розваг. Завдяки використанню технології Brilliant Color, проектор подарує вам яскраві образи в навколишньому денному світлі, гарні кольори і чудову якість зображення.

Надійний і безпечний портативний проектор InFocus IN126STа не тільки здивує мобільністю, низькими експлуатаційними витратами і економією енергії, а й забезпечить вам спокій стабільної бездоганною роботою і тривалою гарантією.

Проектор InFocus IN126STа пропонує відмінну якість, а так само чудову яскравість, натуральні кольори і безпрецедентну простоту експлуатації. Автоматична вертикальна корекція трапецеїдальних спотворень, а також визначення висоти стелі роблять процес експлуатації ще простіше. Проектор InFocus IN126STа - це поєднання чудової якості та інноваційного дизайну.

Створена в 1989 році в США, компанія InFocus Corporation на даний момент є одним з найбільших в світі виробників мультимедійного проекційного обладнання для використання його в домашніх і ділових цілях. У 2002 році ця компанія отримала відразу дві престижні нагороди від найбільшого дистриб'ютора подібного обладнання Ingram Micro Inc.

 Дана премія вручається виробникам мультимедійного обладнання, які показують відмінні результати на тому чи іншому ринку за певний період. Для визначення переможця беруться до уваги такі показники, як обсяги виробництва і продажів, кількість укладених договорів з іншими компаніями, які говорять і плідній співпраці, а так само прибутковість компанії в цілому. Варто особливо відзначити, що саме в 2002 році InFocus стала єдиною серед 1700 компаній, яка змогла отримати відразу дві нагороди в різних номінаціях - 2002 Award of Excellence in Government / Education і 2002 Award of Excellence.

Американський бренд InFocus займається виробництвом проекційної техніки & ndash; цифрових проекторів і аксесуарів до них. Серед продукції компанії Ви можете знайти як портативні моделі для офісів і ВНЗ, так і проектори для домашніх кінотеатрів. Пропонується якісна техніка для людей різного рівня потреб. InFocus відкрилася 1986 році. Її засновником був інженер Стів Хікс (в минулому морський піхотинець) зі своїм партнером Полом Гуликом. Раніше вони обидва працювали в Planar Systems Inc., де розробили настільки успішну модель проектора, яка і наштовхнула на відкриття своєї компанії.

У 1987 році була представлена ​​перша модель проектора InFocus PC Viewer. Спочатку цей проектор отримав популярність серед навчальних закладів, але потім їх стали купувати і в офіси. До 1988 року продукція InFocus реалізовувалася в багатьох торгових точках Америки. А ще через рік компанія могла похвалитися першим кольоровим проектором. Вартість його тоді була 5000 доларів.

При цьому справи у InFocus були найуспішніші, адже в даному сегменті ринку з'являлися все нові і нові конкуренти (такі, як Kodak). Проте, бренду вдалося встояти на плаву. Випускалися нові моделі, втілювалися нові ідеї. У 21 столітті InFocus вдалося зміцнити свої позиції шляхом скупки конкурентів в різних країнах. Модельний ряд продовжував розширюватися. В наші дні InFocus є одним з кращих виробників проекторів на всій планеті, представництва якого розкидані по багатьом великим містам

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

39943 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!