За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор Epson EB-575Wi (V11H601040)

код товару: U0224258
Ціна за одиницю:
62889 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальназворотня
Технологія LCD
Матриця WXGA
Роздільна здатність матриці 1280 x 800
Яскравість 2700 (ANSI lm)
Контрастність 10 000:1
Кількість кольорів 1070 млн.
Підтримка форматів 4:316:916:10
Мінімальна діагональ зображення 1.5 м
Максимальна діагональ зображення 2.54 м
Підтримувані роздільні здатності до WSXGA+ (1680 x 1050)
Рівень шуму 28 дБ

Частота сканування

Горизонтальна 15 - 92 кГц
Вертикальна 50 - 85 Гц

Об'єктив

Коефіцієнт масштабування 1.35 x
Фокусна відстань 3.71 мм
Корекція трапецоїдальних викривлень H=±5°, V=±5°

Лампа

Тип лампи UHE
Потужність лампи 215 Вт
Строк служби 5000 годин (10000 економ режим)

Відео

Підтрімуваний стандарт відео PAL ,  SECAM ,  NTSC

Аудіо

Вбудований динамік так
Загальна потужність звуку 16 Вт (1 х 16 Вт)

Управління

Пульт керування так

Інтерфейси

Фізичні параметри

Колір White
Ширина 367 мм
Висота 192.5 мм
Глибина 375 мм
Вага 5.5 кг

Інші

Виробник Epson
Модель EB-575Wi
Артикул V11H601040
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Інтерактивний ультракороткофокусний 3LCD проектор Epson EB-575Wi призначений спеціально для створення інтерактивних класів у школах і вузах. Цей яскравий і простий у використанні проектор можна встановити, лише в кількох сантиметрах від екрану — для комфортної роботи вчителя, без тіней на екрані, а вбудовані інтерактивні функції дозволяють перетворити будь-яку поверхню в інтерактивну.

EB-575Wi ідеально підходить для проведення інтерактивних уроків з використанням звичайної або шкільної дошки. Світло від ультракороткофокусного об'єктива, завдяки якому проектор можна встановлювати практично впритул до екрану, не сліпить вчителя і не створює тіней на екрані.

Завдяки яскравості 2700 Люмен і контрастності 10 000:1, а також використанню оригінальної технології Epson 3LCD вчителі і учні бачать яскраве, природне і висококонтрасне зображення навіть при денному освітленні. Це дозволяє демонструвати навчальний контент в максимальній якості.

Проектор EB-575Wi володіє вбудованими інтерактивними функціями, які дозволяють перетворити будь-яку проекційну поверхню в інтерактивну без використання додаткового обладнання. Проектор поставляється з двома електронними ручками-указками, за допомогою яких вчитель і учень можуть писати на дошці одночасно, що сприяє швидкій та ефективній спільній роботі. Дані легкі і чутливі ручки прості у використанні завдяки «легкій» функції, яка дозволять акуратно розпізнавати відсутність контакту з проектованої поверхнею. Крім того EB-575Wi має спеціальний режим вертикальної проекції, за допомогою якої будь-який стіл може стати інтерактивним.

Незважаючи на те, що EB-575Wi сумісний з будь-яким програмним забезпеченням інших виробників, Epson пропонує безкоштовну програму для використання інтерактивних функцій Epson Easy Interactive Tools, яку можна завантажити з сайту підтримки. Налаштування інтерактивних функцій EB-575Wi не вимагає часу і зусиль, калібрування проводиться автоматично всього за кілька секунд. Крім того, інтерактивні функції проектора можна використовувати і без підключення до ПК в автономному режимі, що дозволяє використовувати зображення проектується проектором як фліпчарт.

Проектор максимально простий в підключенні і використанні. Надійний і зручний у налаштуванні настінне кріплення, функція вертикальної і горизонтальної корекції трапецеїдальних спотворень дають можливість простого і швидкого вирівнювання картинки. Можливість USB-підключення плюс вбудований 16Вт динамік дозволяє використовувати один провід для проектування зображення, звуку і управління пристроєм.

Великий ресурс лампи до 10 000 годин і фільтра дозволить проекторів довгий час працювати без заміни цих деталей, що також знижує собівартість володіння проекторами. Можливість підключення до Ethernet і опціональний модуль бездротового підключення забезпечують можливість мережевої роботи проектора. Більш того, для роботи проектора не обов'язково підключення до комп'ютера, з EB-575Wi ви зможете переглядати зображення у форматі JPEG безпосередньо з USB-носія.

EB-575Wi комплектується оригінальним настінним кріпленням Epson, дозволяє встановити проектор в безпосередній близькості від екрану або інтерактивної дошки. Стильний дизайн і система прихованого підведення кабелів дозволить вписатися в будь-який інтер'єр. Можливості нахилу і повороту кріплення дозволяють зробити точне налаштування зображення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

62889 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!