За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Проектор BenQ MX611 (9H.J3D77.13E)

код товару: U0278894
Ціна за одиницю:
15291 грн
+430 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні

Типи проекції фронтальна
Технологія DLP
Матриця XGA
Роздільна здатність матриці 1024 x 768
Яскравість 4000 (ANSI lm)
Контрастність 20 000:1
Кількість кольорів 1070 млн.
Підтримка форматів 4:3
Мінімальна діагональ зображення 0.76 м
Максимальна діагональ зображення 7.62 м
Підтримувані роздільні здатності до WUXGA (1920 x 1200)
Рівень шуму 34 дБ (29 дБ економ режим)
Підтримка 3D так

Частота сканування

Горизонтальна 15 - 102 кГц
Вертикальна 23 - 120 Гц

Об'єктив

Коефіцієнт масштабування 1.1 x
Корекція трапецоїдальних викривлень V=±30°

Лампа

Строк служби 4000 годин (10000, 15000 економ режим)

Відео

Підтрімуваний стандарт відео PAL ,  HDTV (EDTV, SDTV) ,  SECAM ,  NTSC

Аудіо

Вбудований динамік так
Загальна потужність звуку 2 Вт

Управління

Пульт керування так
Kensington Lock так

Інтерфейси

Фізичні параметри

Колір White
Ширина 296 мм
Висота 120 мм
Глибина 221 мм
Вага 2.3 кг

Інші

Виробник BenQ
Модель MX611
Артикул 9H.J3D77.13E
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718755021947
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Проектор BENQ MX611 (9H.J3D77.13E) призначений для офісів і конференц-залів. Проектор має зрозумілий інтерфейс, простий в установці і обслуговуванні, а завдяки високій яскравості 4000 ANSI лм, контрастність 20000: 1 проектоване зображення буде яскравим і насиченим, незалежно від рівня освітлення. BenQ MX611 підтримує будь-які бездротові пристрої BenQ без установки ПО, що дозволяє проводити бізнес-презентації без технічних труднощів. Попередньо еко-режими дозволяють використовувати проектор з турботою про природу. Функції енергозбереження продовжують термін служби ламп і зменшують вартість володіння проектором.

Яскравість 4000 ANSI люмен гарантує чітке відображення презентацій при будь-якому освітленні без втрати якості. Графіки, ілюстрації, слайди з таблицями або відео - використовуйте будь-який контент, який вам потрібен в повсякденній роботі. Проектор BenQ MX611 може бути використаний в приміщеннях з будь-яким рівнем освітленості. Проектор BenQ MX611 забезпечує високий рівень контрастності і має високий коефіцієнт пиксельного заповнення зображення, точно передаючи кольори і відтінки зображень під час презентацій. Високий коефіцієнт пиксельного заповнення підвищує чіткість і насиченість чорно-білих документів. Ви отримуєте прекрасну деталізацію кольорового зображення і чудову читаність тексту.

BenQ пропонує широку лінійку бездротових презентаційних рішень з якістю зображення Full HD для будь-яких бізнес-задач. Використовуйте бездротової адаптер QCast або QCast Mirror і демонструйте контент з того пристрою, з яким вам зручно працювати. Бездротовий адаптер BenQ QCast призначений для передачі контенту з мобільних пристроїв iOS / Android і комп'ютерів на великий екран у форматі Full HD, включаючи відео, документи і онлайн-трансляції. За допомогою бездротового адаптера BenQ QCast можна розділити екран між декількома доповідачами, кожен з яких має можливість демонструвати свій контент. Це відмінне рішення для спільної роботи, активного обговорення і дискусій.

Підключайте бездротові пристрої до проектора через HDMI 1.2 або USB (5 В / 1 А) і передавайте контент на великий екран прямо зі свого пристрою. Підключивши проектор BenQ MX611 до бездротових пристроїв BenQ, наприклад, QCast і QCast Mirror, ви отримаєте трансляцію в якості Full HD і без зайвих проводів. Проектор BenQ MX611 оснащений двома портами HDMI, які дозволяють підключати різні пристрої, а також бездротові адаптери QCast і QCast Mirror. Бізнес-проектор BenQ MX611 має USB-порт, який підтримує постійну потужність 5 В / 1,5 А, заряджаючи підключені пристрої, щоб ваші презентації проходили без технічних заминок.

Проектор BenQ MX611 з підтримкою MHL забезпечує бездоганну потокову передачу даних з Android пристроїв, що підтримують MHL, через MHL кабель або через бездротовий MHL адаптер. Це дозволяє без зайвих зусиль відобразити будь-який контент з вашого пристрою. MHL підтримують сумісні бездротові пристрої QCastі гарантує передачу відео. Налаштуйте проектоване зображення за допомогою регулювання ніжок проектора BenQ MX611. Дана можливість настройки спрощує установку проектора в найрізноманітніших конференц-залах. Вертикальна корекція зображення дозволяє скорегувати деякі неточності при проектуванні зображення на екран. Механізм регулювання розташований на проекторі і дозволяє добитися ідеального зображення без зайвих зусиль.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

15291 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!