За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Процесор серверний Dell Xeon E5-2643V (SR19X)

код товару: U0276680
Ціна за одиницю:
56668 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сімейство процесора Intel Xeon
Сокет 2011
Кількість ядер 6
Тактова частота ядра 3.5 GHz
Об'єм кеш-пам'яті 2-го рівня 1.5 Mb
Об'єм кеш-пам'яті 3-го рівня 25 Mb
Технологія CMOS 22 nm
Теплопакет 130 W
Умови повернення Повернення товару можливе лише за умови цілісності заводського пакування

Інші

Виробник Dell
Модель Xeon E5-2643V
Артикул SR19X
Гарантія, міс 6
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Процесор серверний Dell Xeon E5-2643V (SR19X) - потужний шестиядерний процесор. Позиціонується виробником як серверний, тому наділений підтримкою всіх необхідних інструкція для забезпечення стабільної роботи сервера. В основа процесора шість високопродуктивних обчислювальних ядер Ivy Bridge, що працює на частоті 3.5 ГГц, гарантують відсутність затримок навіть при екстремальній навантаження.

Процесор виконаний під 2011 сокет і споживає на максимальному навантаженні 130Вт, тому вимагає відповідної материнської плати. А відсутність в комплекті системи охолодження, дозволяє вам вибирати кулер самостійно. Intel Xeon E5-2643V2 - надійний процесор, який забезпечить стабільну роботу вашого сервера.

Історію корпорації Intel можна назвати сучасною казкою або ідеальним прикладом успішного втілення мрій двох талановитих інженерів: Гордона Мура і Роберта Нойя. Їх історія почалася ще в 1957 році. На той час партнери входили в число засновників компанії Fairchild Semiconductor, але прагнули створити самостійну фірму, що і було зроблено в 1968 році.

Третім в їх команді став Енді Гроув. Молода компанія ставила собі за мету розробку і виробництво оперативної пам'яті і мікропроцесорів. Але де було взяти гроші на такий масштабний амбітний проект?
Інженери звернулися до відомого керівника венчурних фондів Артура Крока, з яким вони познайомилися ще під час роботи в Fairchild Semiconductor. Чи не придумуючи нічого зайвого, партнери написали бізнес-план свого задуму, який зайняв всього одну (!) Сторінку. Артур уважно прочитав написане, задумався і ... виділив Intel три мільйони доларів. На той час це були просто шалені гроші.

Але, як відомо, інвестор не прогадав. Молода компанія росла дуже швидко. Після успіху у виробництві оперативної пам'яті і перших мікропроцесорів для японського замовника, який комплектували ними калькулятори, фірма отримала солідний дохід. Засновники зрозуміли, що їх майбутнє за мікропроцесорами для комп'ютерів і мали рацію.

Зараз Intel - це ключовий гравець на ринку мікроелектроніки: процесори компанії вважаються «№1» в світі. Навіть Apple з 2006 року використовує в своїх комп'ютерах Macintosh тільки «серця» від Intel. Крім того, корпорація має свої інтереси на ринку комп'ютерних комплектуючих.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

56668 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!