За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Процесор INTEL Pentium G3220 (CM8064601482519)

код товару: U0071509
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні технічні характеристики

Сімейство процесора Intel Pentium
Сокет 1150
Кількість ядер 2 ядра
Базова тактова частота процесора 3.0 GHz
Максимальний TDP 55 Вт
Техпроцес 22nm
Об'єм кеш-пам'яті 2-го рівня L2: 2x256KB
Об'єм кеш-пам'яті 3-го рівня L3: 3MB

Відео

Графічне ядро Intel HD Graphics

Додаткові характеристики

Покоління процесорів Intel Haswell
Тип поставки Tray

Інші

Виробник INTEL
Модель Pentium G3220
Артикул CM8064601482519
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Процесор INTEL Pentium G3220 (CM8064601482519) виготовлений із застосуванням нової мікроархітектури Haswell. Він володіє двома фізичними ядрами, які функціонують на тактовій частоті 3.0 ГГц, а також інтегрованим графічним ядром Intel HD Graphics, підтримкою пам'яті DDR3-1333. Має 3 МБ кеш-пам'яттю третього рівня. Орієнтований в першу чергу на офісні та навчальні комп'ютери. Це ті завдання, з якими Intel Pentium G3220 впорається найкращим чином, оскільки він володіє достатньою продуктивністю і низьким енергоспоживанням.

Також на базі цього процесора можна створити непоганий комп'ютер для дитини, а у разі необхідності пізніше розширити його функціональність за допомогою дискретного графічного адаптера. Упаковки Intel Pentium G3220 володіє барвистим оформленням, типовим для всіх процесорів четвертого покоління (Haswell) компанії Intel. Верхня сторона має традиційне прозоре віконце, яке дозволяє оцінити зовнішній вигляд процесора, а також вивчити його маркування і країну виробництва. Комплект поставки Intel Pentium G3220 включає в себе систему охолодження, коротке керівництво користувача, гарантійний талон і наклейку на корпус комп'ютера.

Комплектна система охолодження Intel E97379-001, виробництва компанії Foxconn, яка складається з невеликого вентилятора і алюмінієвого радіатора. Сама вертушка має характеристики 12 В і 0,17 А. Невеликий круглий радіатор має досить просту конструкцію і не обладнаний тепловими трубками або мідною серцевиною. Завдяки тому, що показник TPD новинки всього 53 Вт, то такої системи охолодження для його потреб буде більш ніж достатньо.

Максимальна частота підтримуваної оперативної пам'яті складає 1333 МГц. Це означає, що при встановленні планок DDR3-1600 і вище, частота їх роботи може бути обмежена значенням 1333 МГц. Що стосується вбудованого графічного ядра, то судячи по характеристиках, воно володіє достатньою продуктивністю для повноцінної роботи інтерфейсу операційної системи та більшості повсякденних додатків: текстових редакторів, мультимедійних програвачів, веб-браузерів і інших.

Використовується контролер оперативної пам'яті підтримує коректну роботу модулів оперативної пам'яті стандарту DDR3-1333 МГц в двоканальному режимі. У разі ж встановлення планок пам'яті з більш високою робочою тактовою частотою, то вони зможуть коректно функціонувати лише після зниження швидкості до 1333 МГц. Максимальний загальний об'єм встановленої пам'яті не повинен перевищувати 32 ГБ. Тим не менше для цільових систем цього буде цілком достатньо.

Продуктивність цього процесора буде цілком достатньо для виконання більшості офісних і мультимедійних завдань. Закономірно, що для тих користувачів, які професійно займаються обробкою відео високого дозволу, цього процесора буде недостатньо, оскільки він розрахований на зовсім інший цільовий сегмент.

Що, безсумнівно, можна віднести до переваг Intel Pentium G3220, так це низький показник TDP, який становить всього 53 Вт. Завдяки цьому можна легко зібрати на його основі тихий мультимедійний комп'ютер з метою підключення до телевізора для відтворення відео високої роздільної здатності і інтернет-серфінгу.

Вбудоване графічне ядро Intel HD Graphics хоч і не володіє достатньою продуктивністю для комфортного відтворення більшості сучасних вимогливих комп'ютерних ігор, але для використання стандартних програм та інтерфейсу операційної системи його буде цілком достатньо. Але при бажанні грати на комп'ютері, краще відразу подбати про купівлі дискретної відеокарти.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1639 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!