За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Принтер етикеток TSC TTP-344MPro (99-047A003-D0LF)

код товару: U0226557
Ціна за одиницю:
44701 грн
+994 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип друку чорно-білий
Максимальна ширина друку 104 мм
Швидкість друку 152 мм/с
Інтерфейси та підключення RS-232USBEthernetIEEE-1284 (LPT)
Роздільна здатність 300 dpi
Пам'ять 32MB SDRAM ,  8 MB Flash
Температура експлуатації 5°С - 40°С
Вологість при експлуатації 25% - 85%
Вага 15 кг
Колір чорно-сріблястий

Інші

Виробник TSC
Модель TTP-344MPro
Артикул 99-047A003-D0LF
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

TTP-344M Pro – новий, високопродуктивний принтер, відноситься до середнього промислового класу. Це справжня «робоча конячка», що має сталевий корпус і надійний механізм, який дозволяє працювати при високих навантаженнях. Стандартна для цього класу принтерів максимальна швидкість 150 мм в секунду дозволяє робити дуже великі обсяги етикеток.

Більшість принтерів цього класу мають дуже популярний у всьому світі механізм з бічним завантаженням витратних матеріалів, що має ряд недоліків, які іноді проявляються в термотрансферному режимі друку. Такий механізм вимагає робити налаштування друку на матеріалах різної ширини і товщини. Ви отримуєте можливість точного регулювання притиску друкуючої головки (25 варіантів притиску) і натягу фарбувальної стрічки (6 варіантів). У цьому принтері всі необхідні налаштування можна легко зробити без використання будь-яких інструментів, оскільки всі необхідні органи управління для точного налаштування розташовані в зручних місцях і інтуїтивно зрозумілі. Хоча в більшості випадків не потрібно підстроювання друкуючого механізму, але при використанні великого асортименту розмірів етикеток і різних по товщині матеріалів, з яких може виготовлятися етикетка, Ви отримуєте принтер на якому можна буде надрукувати все.

Ви завжди зможете забезпечити стабільне притискне зусилля друкуючої головки на фарбувальну стрічку і етикетку, незалежно від їх ширини і товщини. Рухливий датчик етикеток по всій ширині друку, здатний розпізнавати позицію та розмір етикеток просвічуючи її наскрізь, так само здатний працювати і з відбитим сигналом для розпізнавання чорних міток. Рулони етикеток можуть бути встановлені в принтер з внутрішньою втулкою 25, 40, а також з використанням адаптера, що поставляється в стандартній поставці, і на втулці 76 мм. Якщо рулон етикеток має зовнішній діаметр більше ніж 200 мм, можна стрічку з етикетками подавати з зовнішнього валу через спеціальний виріз в задній стінці принтера. У конструкції принтера закладена можливість додаткової установки обрізувача або віддільника етикеток без використання інструменту та за лічені хвилини. Все це зроблено для того, щоб створити один, максимально універсальний принтер, здатний вирішувати абсолютно всі завдання, які можуть виникнути при друці етикеток!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

44701 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!