За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відпарювач для одягу Tefal IS8380E1

код товару: U0276455
Ціна за одиницю:
4917 грн
+113 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1700 Вт
Подача пари 35 г/хв
Об'єм резервуару для води 1700 мл
Особливості складна вішалка для одягу
Вага 6 кг
Колір червоний

Інші

Виробник Tefal
Модель IS8380E1
Артикул IS8380E1
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відпарювач для одягу TEFAL IT6540E0
Tefal представила нову категорію товарів з унікальним рішенням для сучасного будинку - це відпарювач  Tefal IS8380. Дана технологічна новинка просто і швидко дозволяє позбутися від складок і освіжає будь-який одяг. Ніжна шовкова сорочка, примхливі лляні штани, розкішне кашемірове пальто, і іншим речам отпариватель поверне первозданну свіжість і ідеальний зовнішній вигляд!

Відпарювання значно ефективніше звичайного прасування
Пристрій володіє 5-ма режимами подачі пари, що дозволяє розгладжувати тканини будь-якого типу і навіть самі «неслухняні», а робить його комфортним і простим у використанні зручна панель управління на ручці і індикатори роботи. Спеціальна металева насадка легко впорається зі складками будь-якої складності, а звужений носик вільно відпарює важкодоступні місця. Завдяки потужному пару (до 35 г / хв.), Ви в лічені секунди приведете одяг в ідеальний стан, і продезинфікуєте її.

Безграничні можливості
Пристрій має вертикальну прасувальну дошку, забезпечує максимальну зручність і безпеку відпарювання. Для різних матеріалів передбачені: щітка для тканини, насадка для формування стрілок, подушечка для чищення одягу і рукавиця для захисту рук. Відпарювач стане ідеальним варіантом для зручності в побуті і допоможе безпечно і швидко розгладити одяг для всієї родини!

Універсальний пристрій, що спрощує життя домогосподаркам - це відпарювач для одягу різного матеріалу. Прасування білизни займає багато часу і сил. Особливо якщо це тонкі ніжні тканини, які вмить мнуться, або віконні штори. Навіть найбільш інноваційні моделі прасок насилу справляються з такими завданнями, для їх спрощення і створили відпарювач . Це пристрій обдає речі гарячою парою, в результаті чого складки на них розрівнюються, а запахи усуваються.

Для чого потрібен отпариватель для одягу
Такий товар не зможе стати повною заміною праски в щоденному житті. Але для завзятих мандрівників найкращий варіант адже важить менше і збирається компактніше, та й праски для дороги малопродуктивні і неефективні, ще й важкі. Дорожня ручна парова праска для одягу якісно і блискавично розгладить речі, зім'яті під час подорожі, включаючи піджаки і пальто, які довелося б нести в хімчистку.

Вибирають ручні маленькі моделі через їх бюджетність, компактність і багатофункціональність. Можна тепер не турбуватися за цілісність суконь з тонких делікатних тканин, адже пар ніяк не зашкодить матеріал. Це здорово допоможе заощадити на хімчистках, почистити шуби і пальто, велюрові і вельветові речі. Також можна очистити диван потужним потоком пари, яка ще й продезинфікує його.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4917 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!