За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Парова станція Tefal GV9620

код товару: U0414442
Ціна за одиницю:
9405 грн
+210 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2600 Вт
Підключення провідне
Максимальний тиск пару 8 бар
Об'єм резервуара 1.9 л
Матеріал підошви Durilium AirGlide Autoclean
Паровий удар 650 г/хв
Подача пари 180 г/хв
Особливості 5 режимів настройок ,  технологія Smart Steam ,  знімний резервуар для води
Розміри 42.3 х 28.9 х 25 см
Вага 5.1 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Tefal
Модель GV9620
Артикул GV9620
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

TEFAL GV9620
Правильний догляд за речами

Парогенератор TEFAL GV9620 перетворює трудомістке прасування в швидкий і необтяжливий процес. Оснащений бойлером високого тиску, парогенератор забезпечує відмінний результат роботи і легко справляється зі складками на будь-яких типах тканини. Стійка до пошкоджень підошва легко ковзає по поверхні і розгладжує тканину вже за один прохід. Функція «Крапля Стоп» захищає одяг від утворення плям і розводів. Ексклюзивна система захисту від накипу збільшує експлуатаційний термін приладу.

Неперевершена ефективність

Парогенератор TEFAL GV9620 оснащений бойлером високого тиску, що забезпечує тиск пара до 8 бар. Для більш ефективної роботи приладу використовується технологія Smart Steam, яка оптимізує використання води і автоматично подає пар при русі підошви по тканині. Безперервний вихід пари підтримується на рівні до 180 г/хв. Якщо вам треба впоратися зі складним завданням, скористайтеся паровим ударом, при якому потужність пари піднімається до 650 г/хв. У складок немає жодного шансу. Функція вертикального відпарювання дозволить розгладити одяг на плічках або штори, не знімаючи їх з карнизів.

Зручне управління
Для комфортного керування приладом керуюча панель винесена на ручку праски, щоб ви могли швидко змінити робочу настройку в залежності від типу тканини. П'ять попередньо встановлених параметрів ідеально поєднують кількість пари і температуру прасування для досягнення чудового результату.

Захист від накипу
Парогенератор TEFAL GV9620 оснащений спеціальним колектором, в якому осідає весь накип, утворений при роботі приладу. Колектор легко знімається і чиститься, про необхідність його очищення сповіщає відповідний індикатор. Таким чином підтримується висока ефективність парогенератора і збільшується його експлуатаційний термін.

Крапля Стоп
Технологія «Крапля Стоп» не дозволяє краплям води проникати крізь підошву і потрапляти на одяг, завдяки чому виключається утворення рудих розводів на тканині. Краплі автоматично перетворюються на пару, а ваш одяг після прасування набуває ідеальний вид.

Ультратонкая підошва
Підошва парогенератора виготовлена за інноваційною технологією Durilium Airglide Autoclean і демонструє неперевершену стійкість до утворення подряпин і стирання. Підошва легко ковзає по будь-якій тканині, залишаючи після себе ідеально гладку поверхню. Для рівномірного розподілу пари по всій площі підошви, включаючи носик і бічні частини, розташовані спеціальні паровивідні отвори. Для того, щоб підошва могла пропрасувати проблемні місця навколо гудзиків і біля блискавок, її носик має спеціальну загострену форму.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9405 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!