За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Праска Tefal FV4631

код товару: U0075224
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2400 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви кераміка
Резервуар для води 300 мл
Подача пари 40 г/хв
Швидкість парового удару 130 г/хв
Особливості світлова індикація роботи ,  розпилювач води
Вага 1.2 кг
Колір білийрожевий

Інші

Виробник Tefal
Модель FV4631
Артикул FV4631
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

TEFAL FV 4631 (FV4631) - це потужна праска, яка оснащена практичною керамічної підошвою, що забезпечує відмінне ковзання і кращу якість прасування. Паровий удар потужністю 130 г/хв, постійна пара потужністю 40 м/хв. В TEFAL FV4631 передбачені функція видалення накипу. Об'єм резервуара для води - 300 мл Безперечні плюси користування праскою з керамічної підошвою TEFAL FV 4631 (FV4631) - це зручність і хороший якість прасування, дуже легке ковзання по тканині, а при високих температурах йому немає рівних в цьому відношенні. До того ж, практично неможливо уявити собі ситуацію, щоб білизна прилипла до керамічної або металокерамічної поверхні.

Це можливо, тільки якщо залишити включену праску в горизонтальному положенні. При користуванні моделлю з керамічної або металокерамічної підошвою речі будуть випрасувані дуже добре, практично виключений ризик «заминання» тканини. Для очищення такої моделі досить протерти м'якою ганчіркою або губкою, змоченою в мильній воді.

Функція самоочищення. Неякісна вода нашої водопровідної системи при дуже високій температурі перетворюється в пар. В результаті в прасці утворюється накип. Дана функція самоочищення від пилу, сварка, накипу активізується за допомогою натискання кнопки "турбопар" або ж спеціальної кнопки, призначеній для цього. Слід встановити праска на найвищий температурний режим, потім підстелити газету і натиснути на кнопку турбопара. Потужний струмінь пари виштовхне через дірочки сварок і накип. Праску TEFAL FV 4631 (FV4631) слід експлуатувати акуратно. Кераміку не можна назвати особливо міцним матеріалом. Якщо не дотримуватися заходів обережності, можна пошкодити праску при ударі або під час прасування одягу з металевими заклепками, блискавками, гудзиками - залізні деталі цілком можуть залишити подряпини і інші сліди.

Auto-Shut off - автоматичне відключення приладу. Якщо ви забули вимкнути праску, і вона в даний момент знаходиться в горизонтальному положенні (на підошві), то через 30 секунд вона буде автоматично відключена автоматичною системою відключення приладу. Якщо ж праска знаходиться без руху протягом 8 хвилин у вертикальному положенні, то вона так само буде автоматично відключена. Ще праски оснащені функцією автоматичного відключення пари при припиненні прасування.

Протикрапельна система (крапля-стоп). Якщо ви гладите при досить високих температурах, то вода не може перетворитися в пар. В результаті виникає загроза витікання води через отвори для пари на підошві праски. Тому виробники оснастили свої моделі системою "крапля - стоп". Дана система повністю виключає потрапляння крапель на тканину.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

937 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!