За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Праска Braun SI 770 (SI770)

код товару: U0068839
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2400 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви нержавіюча сталь
Резервуар для води 400 мл
Безпека й захист система захисту від накипу
Подача пари 50 г/хв
Швидкість парового удару 120 г/хв
Колір сірий

Інші

Виробник Braun
Модель SI 770
Артикул SI770
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Праска парова BRAUN SI 770 (SI770)

Braun SI 770 TexStyle 7 об'єднав в собі весь досвід, накопичений попередніми лінійками і кращі технології, створені сучасністю. Стильний і практичний, він здатний впоратися навіть з самими складними завданнями, які поставлені перед праскою. Високі показники потужності (2400 Вт, регульована подача пари, яка може встановлюватися від 0 до 50 г/хв, гарантують мінімальний час, що витрачається на прасування і чудовий результат.

Зовнішній вигляд даного праски приємний і простий. Єдине що яскраво виділяє пристрій - фірмова ергономічна ручка відкритого типу, якій оснастили тільки деякі моделі лінійки. Високо практична, вона надає особливої вишуканості дизайну праски, а її закруглені форми відображають тенденції сучасного дизайну. Білий колір корпусу з сірою вставкою надають пристрою універсальності, однаково добре поєднуючись з інтер'єрами абсолютно будь-якого типу. Зручне розташування усіх елементів управління в одній зоні доступу роблять роботу з SI 770 простий і комфортною.

Багата функціональність і розширена комплектація Braun SI 770, яка включає в себе спеціальні насадки і аксесуари, роблять прасування ще легше і якісніше. Так, наприклад, праска оснащений унікальною функцією вертикального відпарювання, що дозволяє прасувати не знімаючи одяг з вішалки. Тепер, з функцією вертикального відпарювання, праска може застосовуватися не тільки в традиційному, горизонтальному положенні: переводите його у вертикальне і сміливо гладьте верхній одяг прямо на вішалках, штори, гардини та інші тканини, які знаходяться у вертикальному положенні.

Унікальна конструкція праски передбачає спеціальний носик, в якому розміщені отвори для випуску пари при натисканні відповідної кнопки. Це робить можливим розгладження важкодоступних місць, складок, включаючи найнеприємніші і складні. А спеціальна насадка " Textile protector Plus ", яка входить у комплект пристрою, допоможе легко впоратися з тканинами, які вимагають особливого, делікатного підходу. Вона відрізняється простим кріпленням до підошви і не вимагає ніяких додаткових зусиль, дозволяючи відпарювати делікатні тканини абсолютно безпечно навіть при повній подачі пари.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1193 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!