За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пральна машина Hotpoint-Ariston RSSG 602F UA

код товару: U0232540
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 6 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1000 об/хв

Споживання і класи прання

Клас енергоспоживання А++
Клас прання A
Клас віджиму С

Управління

Кількість програм 16
Програми прання видалення плям ,  полоскання ,  гіпоалергенне прання ,  змішані тканини ,  швидке прання ,  шовк ,  пухова ковдра ,  інтенсивна ,  делікатне прання ,  вовняні вироби ,  дитячі речі
Дисплей так

Додаткові функції

Функції відстрочка прання ,  вибір кількості обертів віджимання ,  вибір температури
Особливості контроль дисбалансу ,  контроль піноутворення ,  індикація режиму роботи ,  індикація залишку часу до закінчення прання

Фізичні характеристики

Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 43 см
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий

Інші

Виробник Hotpoint-Ariston
Модель RSSG 602F UA
Артикул RSSG 602F UA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Пральна машина Hotpoint-Ariston RSSG 602F UA з фронтальним завантаженням, розрахована на 6 кг білизни, має клас енергоспоживання A++, що говорить про її економне використання електроенергії. В даній моделі встановлений інверторний двигун, який характеризується більш економічним використанням електроенергії, тихою роботою, точним контролем обертів центрифуги і довговічністю завдяки відсутності тертьових деталей. Швидкість віджиму 1000 оборотів в хвилину з можливістю їх зменшення аж до повного відключення. Велика кількість програм прання дозволяє максимально ефективно і дбайливо випрати різні види тканини.

Інверторний двигун забезпечує тиху роботу, гранично точне дотримання заданої кількості обертів і високу якість віджимання на великих оборотах. Також варто відзначити високу надійність такого типу двигуна, що дозволяє продовжити загальний строк служби і уникнути передчасних поломок. Під час прання гучність шуму не перевищує 56 дБ.

Для того, щоб впоратися з будь-якими забрудненнями і зберегти тканину у первісному вигляді, була задіяна технологія Digital Motion. Вона має на увазі під собою застосування 10 різних режимів руху барабана з точним керуванням електронною системою. До даної технології було проведення ряду випробувань, які показали, що продуманий цикл рухів барабана призводить до підвищення якості прання.

Знак "Вулмарк" вказує на те, що дана модель пройшла випробування міжнародної організації, яка перевіряє якість вовняних виробів, а також ефективність пральних машин і господарських засобів, які оснащені спеціальним режимом для прання вовни. Таке маркування є гарантією якісного прання вовняних тканин із збереженням їх зовнішнього вигляду і міцності.

Функція відтермінування старту дозволить запрограмувати початок прання на зручний для Вас час. З додаткових функцій є можливість регулювання інтенсивності і температури прання, а також економії часу. Машина оснащена системою безостаточного використання порошку і автоматичного визначення завантаження води. Бак з поліплексу дозволяє знизити шум при пранні, а барабан з нержавіючої сталі гарантує довгий термін служби і дбайливе поводження з речами.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7899 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!