За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пральна машина Bosch WAN28263UA

код товару: U0790381
22443 грн
Нова ціна:
20199 грн
+665 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Тип двигуна інверторний
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 8 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1400 об/хв

Споживання і класи прання

Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму B
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.24 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 42 л

Управління

Кількість програм 15
Програми прання вовна - ручне прання ,  еко 40 - 60°С ,  нічна програма ,  полоскання ,  сорочки ,  віджим ,  змішані тканини ,  спорт ,  делікатне прання ,  бавовна ,  темна білизна ,  синтетика
Дисплей так

Додаткові функції

Функції старт/пауза ,  вибір температури ,  вибір кількості обертів віджимання ,  попереднє прання ,  вибір швидкості віджиму ,  Aquaplus ,  антизминання ,  металевий гак замка дверцят завантажувального люка ,  кювета з розділювачем для рідких миючих засобів
Особливості графічний світлодіодний дисплей ,  індикація залишку часу до закінчення прання ,  контроль піноутворення ,  сенсор завантаження ,  контроль дисбалансу

Фізичні характеристики

Висота 84.8 см
Ширина 59.8 см
Глибина 55 см
Вага 68.5 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий

Інші

Виробник Bosch
Модель WAN28263UA
Артикул WAN28263UA
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гарантія тиші та надійності
Хай пральна машина не порушує домашній затишок. Двигун EcoSilence Drive від Bosch є безщітковим, тому значно знижує шум під час прання. Він настільки тихий, що про ввімкнену машину можна ненароком і забути. Крім того, двигун надзвичайно надійний і має 10-річну гарантію на частини.

Вбиває 99.99%* поширених мікробів
Програма AllergyPlus жорстка до мікробів, але лагідна до чутливої шкіри. Під час прання підтримується однакова температура, тому тканина відмивається особливо ретельно. У результаті знищується значна кількість мікробів і таких збудників алергії, як пилові кліщі. Крім того, режим старанно вимиває з тканини засіб для прання. Турбота про чистоту речей і чутливу шкіру. *Пральні машини Bosch із програмою AllergyPlus за температурою 40° і 60° відповідають рекомендованим науковцями умовам щодо знищення 99,99% таких мікробів, як Enterococcus Hirae та Pseudomonas Aeruginosa, згідно з дослідженням 2014 року, Хоніш та співавтори, "Вплив часу, температури та складу мийного засобу під час циклу прання на гігієнічну ефективність прання вдома" (англ. Impact of wash cycle time, temperature and detergent formulation on the hygiene effectiveness of domestic laundering). Дослідження проведено Університетом Рейн-Ваал.

Бездоганний результат у два рази швидше
Коли час не жде, пральна машина з функцією SpeedPerfect зменшить тривалість прання на 65%* без компромісів щодо результату. SpeedPerfect можна використовувати з більшою частиною програм і усіма ступенями завантаження та видами тканин. Наприклад, виберіть програму для змішаних тканин та SpeedPerfect — і машина ретельно випере до 4 кілограмів білизни всього за 46 хвилин.

Дбайлива до Вашого одягу, ощадлива до гаманця!
Ваша пральна машина може заощадити час і зусилля, але часто це призводить до надмірного споживання води. Наша технологія ActiveWater забезпечить неперевершені результати, витрачаючи тільки необхідну кількість води. Вбудовані датчики регулюють витрату води відповідно до типу тканини та кількості білизни, тоді як наші запатентовані барабанна та система подачі води уможливлюють більш швидке змочування. Оберіть прання, що допоможе Вам керувати витратою води та забезпечить затишок у Вашій домівці!

Програма прання темних речей
Під час прання темних речей пральна машина додає більше води та запускає додатковий цикл полоскання для більш ретельного вимивання залишків прального засобу для усунення плям.

І ніяких самотніх шкарпеток
Буває, що прання вже почалося, і лише тоді помічаєш самотню шкарпетку чи забуту футболку. Із функцією дозавантаження така проблема зникає: додати чи прибрати річ можна просто під час циклу прання*. Натисніть кнопку дозавантаження, відчини дверцята, додайте забуту річ (або ж прибери зайву) і продовжіть прання. *Задля безпеки функцію дозавантаження не можна використовувати, якщо температура води вища за 50°C або якщо води в барабані забагато.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

20199 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!