За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Посудомийна машина Bosch SPV4XMX16E

код товару: U0463393
Ціна за одиницю:
25599 грн
+500 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Клас енергоспоживання A+
Завантаження 9 комплектів посуду
Кількість програм 5
Кількість температурних режимів 4
Рівень шуму 48 дБ
Особливості сигнал закінчення роботи ,  Регульована по висоті верхня корзина ,  таймер відстрочки старту ,  захист від дітей ,  дисплей ,  датчик контролю чистоти води ,  індикація наявності ополіскувача ,  функція "Половинне завантаження" ,  індикація наявності солі ,  система захисту від протікання ,  сенсор завантаження
Програми тиха 50 ° C ,  експрес-програма ,  економічна ,  автоматична ,  інтенсивна
Висота 81.5 см
Ширина 44.8 см
Глибина 55 см
Колір білий

Інші

Виробник Bosch
Модель SPV4XMX16E
Артикул SPV4XMX16E
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4242005206063
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Інноваційний двигун

Вбудована посудомийна машина Bosch SPV4XMX16E обладнана сучасним двигуном EcoSilence Drive, який відрізняється не тільки високою потужністю роботи, а й довгим експлуатаційним терміном. При цьому навіть під час інтенсивної роботи рівень шуму не підіймається вище 48, дБ, тому у вашому будинку буде панувати затишок і тиша.

Захист від дітей

Щоб робота посудомийної машини не порушилася випадковими натисканнями, розробники обладнали її сучасною системою захисту від дітей. Вона моментально заблокує панель керування і не дозволить дітям змінити робочу програму, температурний режим чи іншим способом вплинути на робочий процес.

Корисні програми

Завдяки 4 температурним режимам і 5 програмам мийки ви будете готові до будь-яких ситуацій. Інтенсивна мийка дозволить легко очистити посуд навіть від найскладніших забруднень. Експрес-програма заощадить час, а економічний режим значно зменшить споживання ресурсів, що позитивно позначиться на ваших фінансах.

Компактність і практичність

Приємний дизайн відмінно впишеться в кухонний інтер'єр, а невеликі розміри заощадять простір. При цьому Bosch SPV4XMX16E вміщує в собі до 9 комплектів посуду, чого цілком достатньо для середньостатистичної сім'ї. Вся внутрішня поверхня апарату зроблена з нержавіючої сталі, тому вона не боїться подряпин і відколів.

Зручна експлуатація

Для налаштування робочого процесу досить просто скористатися інтуїтивно зрозумілим електронним керуванням, яке розміщене на торці дверцят. Зручний дисплей відобразить всю робочу інформацію, тому ви не зможете помилитися. Неможливо обійти стороною і сучасну систему індикації, яка завжди сповістить про завершення процесу очищення, брак солі та ополіскувача, а також про інші важливі моменти.

Сучасні технології

Завдяки вбудованій функції VarioSpeed ​​Plus ви зможете моментально прискорити процес миття посуду відразу в 3 рази. Робиться це шляхом збільшення тиску води, яка подається до посуду і зміни кількості полоскань. На окрему увагу заслуговує функція половинного завантаження, завдяки якій вам не доведеться чекати поки Bosch SPV4XMX16E повністю завантажиться брудним посудом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

25599 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!