За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Посудомийна машина Bosch SMV4HTX24E

код товару: U0517697
Ціна за одиницю:
22348 грн
+376 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Клас енергоспоживання A+
Завантаження 14 комплектів посуду
Кількість програм 6
Кількість температурних режимів 5
Рівень шуму 46 дБ
Програми тиха 50 ° C ,  експрес-програма ,  економічна ,  скло ,  автоматична ,  інтенсивна
Особливості смарт-управління ,  теплообмінник - технологія дбайливого миття і розумного використання води ,  інноваційний, безщіточний двигун нового покоління EcoSilence Drive: тихий, потужний, довговічний ,  cистема рівномірного розчинення миючого засобу DosageAssist ,  сенсор забруднення ,  функція «3 в 1» ,  індикація залишкового часу ,  технологія поперемінної подачі води ,  ActiveWater ,  автоматична система визначення виду миючого засобу ,  система фільтрації і самоочищення ,  сигнал про завершення програми ,  система захисту від протікання ,  індикація наявності солі ,  індикація наявності ополіскувача ,  дисплей ,  таймер ,  регулювання висоти верхньої корзини ,  індикатор "Промінь на підлозі"
Висота 81.5 см
Ширина 59.8 см
Глибина 55 см
Колір білий

Інші

Виробник Bosch
Модель SMV4HTX24E
Артикул SMV4HTX24E
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4242005176137
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Bosch SMV4HTX24E

Посудомийна машина Bosch SMV4HTX24E з легкістю справляється з миттям навіть сильно забрудненого посуду, пластикового посуду для пікніків або крихких скляних келихів. Адже в арсеналі машини знайдуться програми для різного ступеня забруднення і для різних видів посуду. Технологія ActiveWater гарантує ефективне використання ресурсів і незмінно високий результат миття. Додаток Home Connect пропонує розширені можливості для управління роботою машини.

Переваги Home Connect

Інтелектуальний асистент Easy Start в додатку Home Connect допоможе вибрати оптимальну програму для отримання кращого результат миття в залежності від типу завантаження. Спеціальний лічильник таблеток стежить за їх витрачанням і інформує вас повідомленням, якщо таблеток залишилося менше п'яти. Настроювані push-повідомлення повідомляють вам про статус поточної програми і надають іншу корисну інформацію.

Завжди сухий посуд з ExtraDry

Спеціальна програма ExtraDry подбає про те, щоб навіть дитячі пляшечки і пластиковий посуд були абсолютно сухими після закінчення миття. Програма збільшує температуру води на заключному етапі полоскання і продовжує час сушіння, завдяки чому ви гарантовано отримаєте чистий і сухий посуд.

Функція Favourite

Практична і зручна функція Favourite дозволить використовувати робочий потенціал Bosch SMV4HTX24E по максимуму. Ви зможете об'єднувати різні програми і часто використовувані функції в ефективну комбінацію, щоб в подальшому швидко запускати її в додатку Home Connect.

Безшумна робота з EcoSilence Drive

Вдосконалений двигун EcoSilence Drive гарантує високу якість миття і безшумну роботу машини на кожному етапі. Безщітковий двигун відрізняється високою енергоефективністю, стабільною роботою і збільшеним робочим ресурсом.

Оптимальна витрата води з ActiveWater

Інноваційна технологія ActiveWater гарантує максимально ефективне використання води для досягнення найкращого результату. Система забезпечує швидке нагрівання, поліпшену фільтрацію, цільове використання води і збільшену потужність подачі, щоб навіть сильно забруднений посуд після циклу миття виглядав бездоганно.

Ще більше місця для посуду з VarioDrawer

Більш гнучка організація внутрішнього простору і місткі відділення для різних видів посуду допомагають за один цикл вимити велику кількість кухонних предметів і аксесуарів.

Промінь на підлозі

Завдяки функції InfoLight ви зможете швидко отримати актуальну інформацію про роботу Bosch SMV4HTX24E. Машина проектує на підлогу червоний промінь при виконанні програми і відключає індикацію, коли миття добігає кінця.

Захист від протікання AquaStop

Ефективна система захисту AquaStop стежить за станом системи і оперативно припиняє подачу води у разі виявлення витоку.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22348 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!