За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Портативна рація Motorola SL1600 VHF DISPLAY PTO302D 2300T

код товару: U0813923
Ціна за одиницю:
21210 грн
+636 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип зв'язку цифрові
Потужність приймача 3 Вт
Крок сітки 12.5 кГц
Призначення портативні
Стандарт частот VHF
Тип захисту ударостійкі
Кількість каналів 99 каналів
Живлення Li-ion 2300 mAh
Діапазон частот 136-174 МГц

Додаткові характеристики

Функції функція енергоощадження
Особливості IP 54
Комплектація Радіостанція - 1 шт АКБ LiION 2300 мАг - 1 шт Антена - 1 шт Зарядний пристрій (стакан) - 1 шт Адаптер живлення - 1 шт Кліпса - 1 шт Кришка акумуляторного відсіку
Кількість рацій 1 шт

Фізичні характеристики

Розміри 126 х 55 х 22 см
Вага 170 г
Колір чорний

Інші

Виробник Motorola
Модель SL1600 VHF DISPLAY PTO302D 2300T
Артикул SL1600 VHF DISPLAY PTO302D 2300T
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Портативна DMR радіостанція Motorola SL1600. Портативні радіостанції MOTOTRBOTM серії SL1600 в тонкому, але міцному корпусі забезпечують надійну комунікацію в умовах повсякденного використання. Незалежно від того, координуєте ви дії співробітників на масовому заході або керуєте діями своїх працівників в польових умовах, радіостанції SL1600 забезпечать ефективний зв'язок між учасниками переговорів. Новітні технології, використані при їх проєктуванню, значно спрощують експлуатацію SL1600.

Ергономічний дизайн дозволяє управляти радіостанцією однією рукою, а широкий набір допоміжних аксесуарів дає вам можливість повністю зосередитися на виконанні робочих завдань. Радіостанції серії SL1600 сумісна з функціями MOTOTRBO, які необхідні в бізнесі, наприклад, передача може перериватися для приоритизации важливих сеансів зв'язку. Крім того, SL1600 підтримує як цифрову, так і аналогову технологію радіомовлення та органічно вписуються в систему зв'язку що існує.

Тонкий корпус: Товщина корпусу SL1600 становить всього 22 мм. Укорочена антена, вигнуті краї та міцна рама робить SL1600 ідеальним інструментом для роботи. Радіостанцію можна носити в кишені або в сумці, і вона не буде викликати затягування або деформацію тканини.

Передові технології: Радіостанції SL1600 оснащені за останнім словом техніки, їх відрізняє висока продуктивність і простота експлуатації. Небиткий дисплей Active View працює на основі світлодіодної матриці під корпусом радіостанції. Він покликаний інформувати користувача про робочі функції пристрою та автоматично вимикається після певного періоду бездіяльності з метою економії енергії акумуляторної батареї. У SL1600 також реалізована технологія Range Max. Вона являє собою нову концепцію пристрою радіостанції c запатентованої антеною, яка забезпечує розширення зони покриття при збереженні розмірів корпусу і забезпеченні тривалого часу роботи акумуляторної батареї.

Простота експлуатації: При проєктуванні радіостанцій SL1600 враховувалася завдання зробити їх експлуатацію простий і інтуїтивно зрозумілою. Бічний регулятор гучності, кнопка харчування, зручна кнопка РТТ і верхній перемикач каналів можуть управлятися однією рукою. Функція «швидкого перемикання» дозволяє користувачеві швидко перемикатися в межах 10 каналів.

Міцність і надійність: Радіостанції моделі SL1600 ніколи не підведуть. Вони відповідають класу захисту IP54 в частині водонепроникності та стійкості до запиленості та можуть використовуватися навіть в суворих умовах експлуатації. Дані радіостанції також добре перенесуть множинні падіння. Крім того, надійність конструкції була підтверджена в ході виконання складної програми прискореної імітації тривалої експлуатації в лабораторії Motorola, в рамках якої радіостанція повинна витримати експлуатацію протягом 5 змодельованих років, після чого здійснюється її приймання.

«Для експлуатації в Україні радіостанції необхідно отримати дозвіл в порядку визначеному Рішенням №559 від 01.11.2012 Про затвердження Порядку надання висновків щодо електромагнітної сумісності та дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів і випромінювальних пристроїв та визнання такими, що втратили чинність, деяких рішень НКРЗ».

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

21210 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!