За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Samsung Galaxy Tab S4 10,5" LTE 64GB Black (SM-T835NZKASEK)

код товару: U0312363
Ціна за одиницю:
19908 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Можливість здійснювати дзвінки є

Дисплей

Тип матриці AMOLED
Діагональ екрану 10.5"
Роздільна здатність 2560 х 1600

Процесор

Кількість ядер процесора 8
Процесор Qualcomm MSM8998
Частота процесора 1.9 ГГц + 2.35 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 64 ГБ
Максимальний об'єм карт пам'яті 400 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 13 Мп
Фронтальна камера 8 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.0

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-Fi4GBluetooth
Навігаційна система BDSGalileoГЛОНАССGPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Audio1 x Type C USB

Акумулятор

Ємність батареї 7300 mAh

Додатково

Додатково датчик Холла ,  G-Sensor ,  датчик освітленості ,  гіроскоп ,  Iris Sensor ,  Стилус ,  датчик наближення ,  компас

Фізичні характеристики

Ширина (мм) 164
Висота (мм) 249
Товщина (мм) 7.1
Вага (г) 483
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель Galaxy Tab S4 10,5" LTE 64GB Black
Артикул SM-T835NZKASEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8801643413736
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис


Планшет Samsung Galaxy Tab S4 10,5 "LTE 64GB Black (SM-T835NZKASEK)

Не обмежуйте себе. Samsung Galaxy Tab S4 створений з дбайливим ставленням до вашої зайнятості і бажанням розвиватися. Оснащений просунутим функціоналом, він стане вашим вірним компаньйоном у продуктивній роботі і барвистому відпочинку.

Безмежна продуктивність з Samsung DeX. Разом з Galaxy Tab S4 ви отримаєте продуктивний гаджет в компактному корпусі. Завдяки підтримці Samsung DeX можна організувати місце для комфортної роботи. Підключіть цей планшет до повнорозмірною клавіатурі, мишці або монітора і насолоджуйтеся багатозадачністю. Режим доступний через адаптер HDMI навіть без використання DeX-станції.

Миттєво готовий до роботи. Переконайтеся самі, як легко виконувати справи разом з Galaxy Tab S4. У ньому зібрані кращі функції для ефективного вирішення завдань. Його екранне меню і робочий стіл нагадають вам інтерфейс стандартного ПК. Більш того, в ньому доступні панель задач, можливість перетягування файлів і режим кількох вікон. Для більшої продуктивності ви також можете підключити Android-сумісну клавіатуру і бездротову мишку.

Комфорт і ефективність. Samsung Galaxy Tab S4 - планшет для зручної роботи. Його продуманий інтерфейс і можливість використання зовнішнього монітора забезпечать більше комфорту, а ви зможете сконцентруватися на справі. На широкоформатному дисплеї легко реалізувати ще більше функцій Android. Також планшет можна використовувати як тачпад або сенсорне поле для S Pen.

Швидкі нотатки. Довірте Galaxy Tab S4 зберегти ваші ідеї. З цим гаджетом легко записати думку навіть при вимкненому екрані. Реалізована функція заміток працює навіть без розблокування дисплея. Завдяки підтримці електронного стилуса S Pen жоден план не буде упущений. Тонке підставу (0.7 міліметрів) дозволить робити ескізи і писати так природно, як ніби ви використовуєте кулькову ручку і блокнот.

Швидкісний інтернет і багато пам'яті. Миттєво виконуйте онлайн-завдання і комфортно Серф в мережі. У режимі LTE цей планшет здатний забезпечити вам швидкість передачі даних до 1 Гбіт / с. Інтегрований накопичувач на 64 ГБ дозволить зібрати бібліотеку контенту і завантажувати все нові корисні додатки. Якщо ж пам'яті буде недостатньо, її завжди можна розширити флеш-картою. Для цього підійдуть накопичувачі microSD до 400 ГБ.

Яскраві візуальні відчуття. У компактному корпусі Galaxy Tab S4 помістився великий потенціал для комфортного перегляду. При габаритах 249.3 x 164.3 x 7.1 міліметрів він отримав дисплей з діагоналлю 10.5 дюймів. За рахунок відсутності логотипу та фізичної кнопки Home, а також дуже вузьким екранним рамкам на такому дисплеї зручно працювати і запускати додатки. Матриця Super AMOLED з роздільною здатністю 2560 x 1600 пікселів забезпечить масу вражень від перегляду улюбленого контенту.

Тривимірне звучання аудіо. Насолоджуйтесь неймовірним звучанням музичних композицій і саундтреків в фільмах. Реалізована система від AKG з чотирма динаміками забезпечить глибокі і насичені враження. Завдяки підтримці технологій Dolby Atmos ви почуєте кожен звук саме таким, яким його задумав автор.

Вражаюча автономність. Разом з Galaxy Tab S4 будьте активними дуже довго. Дивіться улюблені фільми і серіали, слухайте аудіо або експериментуйте з відеозаписом. Цей планшет оснащений акумулятором ємністю 7300 мАг і не зажадає зарядки протягом цілого дня. Коли батарея все ж розрядиться, скористайтеся зарядним пристроєм з підтримкою швидкого режиму.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19908 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!