За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Samsung Galaxy Tab A 10.5" Wi-Fi 3/32GB Black (SM-T590NZKASEK)

код товару: U0315865
Ціна за одиницю:
7329 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Можливість здійснювати дзвінки немає

Дисплей

Тип матриці TFT (TN, MVA)
Діагональ екрану 10.5"
Роздільна здатність 1920 x 1200

Процесор

Кількість ядер процесора 8
Процесор Qualcomm Snapdragon 450
Частота процесора 1.8 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 32 ГБ
Максимальний об'єм карт пам'яті 400 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 3 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 8 Мп
Фронтальна камера 5 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1

Бездротові технології

Бездротові можливості Wi-FiBluetooth
Навігаційна система ГЛОНАССGPSA-GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB1 x Audio

Акумулятор

Ємність батареї 7300 mAh

Додатково

Додатково датчик Холла ,  компас ,  гіроскоп ,  датчик освітленості ,  G-Sensor

Фізичні характеристики

Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель Galaxy Tab A 10.5" Wi-Fi 3/32GB Black
Артикул SM-T590NZKASEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8801643413644
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет Samsung Galaxy Tab A 10.5 "Wi-Fi 3 / 32GB Black (SM-T590NZKASEK)

Радість для ваших очей. Зустрітися з новим оптимізованим для домашнього використання планшетом Galaxy Tab A (2018, 10.5). Планшет з 10.5-дюймовим екраном c ефектом повного занурення, чотирма динаміками з об'ємним звуком і батареєю підвищеної ємності створений для всієї родини.

Член вашої родини. Щоб ви могли максимально поринути в події на екрані планшета під час сімейного перегляду, новий Galaxy Tab A (2018, 10.5) оснащений 10.5 "екраном формату 16:10 з тонкими рамками.

Оточіть себе звуком дивного якості. Оцініть багатство цілого світу звуків завдяки чотирьом вбудованим динамікам. По одному в кожному кутку планшета, динаміки автоматично перебудовують звучання з урахуванням орієнтації екрану при перегляді. Технологія Dolby Atmos забезпечує об'ємний 3D звук, завдяки чому відбувається на дисплеї не отличимо від реальності.

Дивіться відео, не думаючи про час. Вимкніть планшет Tab A (2018, 10.5) від зарядки і візьміть його з собою. Потужна батарея ємністю 7300 мА * год дозволяє відтворювати відео до 15 годин, а технологія швидкої зарядки за 3.5 години повністю зарядить планшет, і вам не доведеться довго чекати, щоб продовжити роботу з планшетом.

Покращені робочі характеристики. Завдяки новому процесору і 3 ГБ оперативної пам'яті в Galaxy Tab A (2018, 10.5) вдалося досягти високої продуктивності і плавності роботи. Крім того, в планшеті є 32 ГБ вбудованої пам'яті і слот для micro SD карти, що дозволяє розширити пам'ять планшета до 400 ГБ для зберігання великих відеофайлів HD формату.

Корисний навіть в режимі очікування. У сплячому режимі планшет Galaxy Tab A (2018, 10.5) перетворюється в розумний домашній дисплей. Якщо планшет заряджається або "спить", то за допомогою функції Daily Board ви можете налаштувати режим відображення на екрані ваших улюблених фотографій. Крім того, планшет може бути корисним помічником і відображати на екрані прогноз погоди, дату і час, виконуючи роль вашого календаря.

Розшир свій погляд на світ. У Bixby Камера ви можете використовувати функцію пошуку Місця поблизу для отримання інформації в реальному часі. За допомогою іконки Bixby Камера в видошукачі камери ви можете знайти магазин, в якому продається товар, який потрапив в поле зору камери; крім того, аналогічним чином можна знайти місце, де знаходиться об'єкт (будинок, пам'ятка) і навіть перекласти з іноземної мови тексти інформаційних табло або страви в меню ресторану.

Один для всієї родини. Завдяки підтримці планшетом Galaxy Tab A (2018, 10.5) багато режиму, їм може користуватися будь-який член вашої родини. Створіть окремий акаунт для кожного члена сім'ї (до 8 користувачів), які можуть змінювати та зберігати свої власні настройки з урахуванням своїх переваг.

Безпека для кожного користувача. Дитячий режим підтримує простий і зручний інтерфейс, що дозволяє батькам контролювати час використання планшета дитиною і доступ до контенту. Діти можуть легко користуватися освітнім, що розвиває контентом і функціями розваг під наглядом батьків.

Розважальний і розвиває контент для дітей. Samsung Galaxy Tab A 10.5 "може використовуватися як інструмент для освіти і розвитку ваших дітей. Відповідний контент можна знайти в Galaxy Apps для дітей та на сторінці LEGO - додатки є в безкоштовному і платному варіантах.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

16 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Прекрасні матеріали корпусу. Велика діагональ і якісні матеріали. Зручно сидить у руці. Заряджаю рідко, батарейка тримає на 5. Ігри не тестив, не знаю, а так планшет тягне застосунки , соц мережі, ютуб на "УРА". Мені подобається

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Отличный и яркий планшет, не глючит вообще, все игры тянет, картинка супер, цвета очень яркие, контрастные, пользуемся 2 месяца

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
7329 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!