За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Prestigio MultiPad Wize 3171 10.1" 1/16GB 3G Black (PMT3171_3G_D)

код товару: U0316048
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість SIM-карт 1
Можливість здійснювати дзвінки є

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 10.1"
Роздільна здатність 1280 х 800

Процесор

Кількість ядер процесора 4
Процесор Quad Core
Частота процесора 1.3 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 16 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ

Камера

Основна камера 2 Мп
Фронтальна камера 0.3 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 7.0

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-FiBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Audio1 x microUSB

Акумулятор

Ємність батареї 5000 mAh

Додатково

Додатково G-Sensor

Фізичні характеристики

Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі чорний

Інші

Виробник Prestigio
Модель MultiPad Wize 3171 10.1" 1/16GB 3G Black
Артикул PMT3171_3G_D
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8595248143043
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет PRESTIGIO MultiPad Wize 3171 10.1 "1 / 16GB 3G Black (PMT3171_3G_D) ідеально підходить як для дорослих, так і для дітей. На широкому 10,1-дюймовому екрані зручно дивитися фільми, слухати музику і аудіокниги, вчитися і грати в ігри. Якісний екран на базі з IPS матриці комфортний для очей, а витривала батарея забезпечує високу автономність. Також його зручно брати з собою, коли потрібно знайти дитині цікаве заняття.

Якісний екран. Весь контент виглядає настільки реалістично, що герої ігор і фільмів буквально оживають на очах. На яскравому сонці і в приміщенні 10,1-дюймовий IPS екран точно передає кольори. А завдяки вирішенню 1280x800 картинка чітка, без видимих ​​пікселів.

Хороші можливості. У Prestigio Wize 3171 3G відмінна продуктивність для повсякденних завдань. Чотирьохядерний процесор працює на частоті 1.3 ГГц. Об'єм внутрішньої пам'яті 16Гб можна розширити на 32Гб, для цього передбачений слот під карту microSD. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс Android 7.0 Nougat швидко освоюють навіть діти.

Зручний дизайн. Дизайн пристрою розроблений для комфортного використання. Міцний корпус покритий софт-тач пластиком, завдяки якому планшет не ковзає в руках. Його зручно тримати, і ризик падіння значно знижується. Пристрій завжди виглядає акуратно за рахунок практичного чорного кольору.

Автономність. Wize 3171 3G незамінний в дорозі. Потужна 5000 мАч літій-полімерна батарея дозволить довго обходитися без підзарядки, а розумний режим енергозбереження Doze допоможе заощадити заряд. Дитяча ціна. Планшет Prestigio Wize 3171 3G - доступний девайс, який стане бажаним подарунком. Це чудовий вибір, щоб порадувати новою корисною іграшкою.

Компанія Prestigio International Inc. - активно розвивається компанія, що випускає LCD монітори і телевізори, що поставляє ноутбуки і аксесуари. Головний офіс цього світового рівня вендора розміщений в Швейцарії, цеху виробництв і розробки продукції знаходяться в Росії, в Кореї, а також на Тайвані. Prestigio має свої представництва в Празі, в Москві. В даний час продукція, яка випускається під ім'ям торгової марки Prestigio, має великі обсяги продажів в 25 країнах світу.

Компанія Prestigio прагне поєднувати в своїх продуктах стильний дизайн і передові технології. При цьому під цією торговою маркою випускаються популярні пристрої, які користуються попитом на ринку, і вони пропонуються за доступною ціною. Сам виробник обіцяє суворий контроль якості, гарантію і супутній сервіс. Це швидкозростаюча і усталена міжнародна торгова марка, яка представлена ​​в тридцяти двох офісах.

Продажі здійснюються в вісімдесяти країнах. Бренд також входить в число лідируючих виробників, націлених на ринки, що розвиваються (включаючи Африку і Близький Схід). Компанія переважно створює для користувача електроніку і автомобільні аксесуари.

Будучи представленої на ринку більше десяти років, вона фокусується на вишуканості в поєднанні з передовими технологіями, випускаючи продукти, які могли б конкурувати з елітними товарами. Компанія є власником двох міжнародних сертифікатів стандарту ISO. Це означає, що заявлене якість відповідає дійсності, а сам виробник прагне поліпшити свої екологічні показники.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2280 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!