За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Prestigio MultiPad Grace 5778 8" FHD 2/16GB 4G/LTE Black (PMT5778_4G_D)

код товару: U0316050
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість SIM-карт 2
Можливість здійснювати дзвінки є

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 8"
Роздільна здатність 1920 x 1200

Процесор

Кількість ядер процесора 4
Процесор Quad Core
Частота процесора 1 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 16 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ

Камера

Основна камера 5 Мп
Фронтальна камера 2 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-Fi4GBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Audio1 x microUSB

Акумулятор

Ємність батареї 4000 mAh

Додатково

Додатково G-Sensor

Фізичні характеристики

Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі чорний

Інші

Виробник Prestigio
Модель MultiPad Grace 5778 8" FHD 2/16GB 4G/LTE Black
Артикул PMT5778_4G_D
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8595248143814
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет PRESTIGIO MultiPad Grace 5778 8" FHD 2/16GB 4G/LTE Black (PMT5778_4G_D) — супергерой швидкого підключення до Інтернету! Якщо ви шукаєте стильний, компактний, доступний і при тому надійний і продуктивний пристрій для активного способу життя, цей новий планшет від Prestigio — саме те, що потрібно! 4G-інтернет. Протестуйте швидкий, наче блискавка, LTE-інтернет! Грайте в мультикористувацькі ігри без підвисань, завантажуйте величезні файли за лічені секунди, робіть онлайн-трансляції без обривів з'єднання та здійснюйте пошук швидше, ніж будь-коли раніше, з новим Grace 5778 4G.

Широкий, але компактний. 8,0-дюймовий екран ширший, ніж у смартфона, тому ви завжди будете отримувати більше — при читанні, виконанні робочих задач, перегляді фільмів і іграх. Тим не менш, планшет досить компактний, і його можна носити з собою навіть у маленькій сумці. Контент, як у реальності. Насолоджуйтесь яскравим і чітким контентом на 8,0-дюймовому екрані з роздільною здатністю HD (1200 x 1920 пікселів) і технологією IPS.

Стильний аксесуар. Планшет має привабливий вигляд завдяки металевому гладкому корпусу й заокругленим кутам. Він доступний у класичному чорному кольорі, який пасує до будь-якого стилю, як серйозного бізнесмена, так і сучасного модника. Останній Android. Grace 5778 4G працює на останній версії ОС Android – 8.1. Це означає, що ви зможете скористатися всіма можливостями сучасного планшета, включаючи режим економії заряду акумулятора Doze on the go та безліч варіацій налаштувань.

Надійність. Планшет досить потужний для виконання повсякденних задач. Висока продуктивність забезпечується чотириядерним процесором MTK8735W і 2 ГБ оперативної пам'яті. Крім того, планшет оснащено внутрішньою пам'яттю обсягом 16 ГБ, яку можна розширити за допомогою microSD карт до 32 ГБ.

Дві SIM-карти. Grace 5778 4G підтримує дві SIM-карти, тому ви можете оптимізувати свої витрати на дзвінки й Інтернет. Завдяки компактності, планшет можна використовувати для дзвінків замість смартфона. Дві камери. Створюйте контент на льоту: основна 5,0-мегапіксельна камера робить чіткі знімки та відео, а для відеодзвінків можна використовувати 2,0-мегапіксельну фронтальну камеру.

Компанія Prestigio - активно розвивається компанія, що випускає LCD монітори і телевізори, що поставляє ноутбуки і аксесуари. Головний офіс цього світового рівня вендора розміщений в Швейцарії, цеху виробництв і розробки продукції знаходяться в Росії, в Кореї, а також на Тайвані. Prestigio має свої представництва в Празі, в Москві. В даний час продукція, яка випускається під ім'ям торгової марки Prestigio, має великі обсяги продажів в 25 країнах світу.

Компанія Prestigio прагне поєднувати в своїх продуктах стильний дизайн і передові технології. При цьому під цією торговою маркою випускаються популярні пристрої, які користуються попитом на ринку, і вони пропонуються за доступною ціною. Сам виробник обіцяє суворий контроль якості, гарантію і супутній сервіс. Це швидкозростаюча і усталена міжнародна торгова марка, яка представлена ​​в тридцяти двох офісах.

Продажі здійснюються в вісімдесяти країнах. Бренд також входить в число лідируючих виробників, націлених на ринки, що розвиваються (включаючи Африку і Близький Схід). Компанія переважно створює для користувача електроніку і автомобільні аксесуари. Будучи представленої на ринку більше десяти років, вона фокусується на вишуканості в поєднанні з передовими технологіями, випускаючи продукти, які могли б конкурувати з елітними товарами. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3898 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!