За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Nomi C080012 Libra3 8” 3G 16GB Dark-Blue

код товару: U0271441
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 8"
Роздільна здатність 1280 х 800

Процесор

Кількість ядер процесора 4
Процесор MediaTek MT8321
Частота процесора 1.2 ГГц

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 16 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ

Камера

Основна камера 2 Мп
Фронтальна камера 0.3 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Android 7.0

Бездротові технології

Бездротові можливості 3GWi-Fi

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB

Акумулятор

Ємність батареї 3800 mAh

Додатково

Додатково G-Sensor

Фізичні характеристики

Колір задньої панелі синій

Інші

Виробник Nomi
Модель C080012 Libra3 8” 3G 16GB Dark-Blue
Артикул C080012 Libra3 8” 3G 16GB Dark-Blue
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет Nomi C080012 Libra3 8 "3G 16GB Dark-Blue
Потужний, функціональний, надійний
Завдяки потужній апаратній частині ви можете легко впоратися з робочими завданнями, комфортно проводити час в соціальних мережах і насолоджуватися ігровим процесом. Ергономічний корпус, стильний дизайн, барвистий 8-дюймовий дисплей. Оцініть чудову енергоефективність і тривалу роботу без підзарядки. Nomi C080012 Libra3 - всі сучасні можливості для виконання повсякденних завдань і незабутнього відпочинку.

Максимум яскравих емоцій
Пристрій оснащений 8-дюймовим IPS-дисплеєм, що демонструє соковите, природне і деталізоване зображення навіть під прямими сонячними променями. Дивіться відеоролики на YouTube, читайте електронні книги і листуйтеся з друзями в соціальних мережах, насолоджуючись максимальним комфортом.

Стильний та ергономічний
Розробники Nomi домоглися ідеального поєднання ергономіки і елегантного зовнішнього вигляду новинки. Корпус Nomi C080012 Libra3 виконаний з міцних матеріалів, що забезпечують високу стійкість до механічних пошкоджень. Завдяки заокругленим кутах і ретельно вивіреним гранях пристрій чудово лягає в руку. Витончений дизайн доповнюють симетрично розташовані елементи і стильні забарвлення.

Висока продуктивність
Пристрій оснащений високопродуктивним чотирьохядерним процесором MediaTek MTK8321 і 1 ГБ оперативної пам'яті, що забезпечують швидке переключення між завданнями і плавну роботу в ресурсномістких додатках і сучасних іграх. Поринайте в віртуальні світи, працюйте в графічних редакторах, займайтеся веб-серфінгом - ваш планшет готовий до повсякденних випробувань. Вбудовані 16 ГБ пам'яті можна розширити до 32 ГБ.

Швидкість, яку ви оціните
Насолоджуйтеся прекрасною швидкістю передачі даних завдяки підтримці високошвидкісного модуля Bluetooth і Wi-Fi. Дивіться потокове відео в HD-якості, грайте онлайн, миттєво завантажуйте будь-які файли.

Відмінна автономність
Новий Nomi C080012 Libra3 оснащений акумулятором ємністю 3800 мА * год, що забезпечує тривалу роботу пристрою без підзарядок. Спілкуйтеся, грайте, працюйте, творіть весь день безперервно, будучи впевненими в своєму супутнику. Новинка працює під управлінням безпечної, швидкої та функціональної ОС Android 7 Nougat.

«Nomi» - це міжнародна команда інженерів, дизайнерів і маркетологів, яка поставила перед собою мету - запропонувати покупцям з різних країн надійні, сучасні та доступні за ціною гаджети та аксесуари до них. «Nomi» Створена вихідцями з провідних ІТ-компаній, що мають успішний досвід розробки мобільних пристроїв і їх продажів у всьому світі.

Початком роботи «Nomi» став 2013 рік. Штаб-квартира знаходиться в Гонконгу. Пріоритетними регіонами розвитку є країни Південно-Східної Азії, Латинської Америки та СНД. У кожній з країн «Nomi» фокусується на партнерство з лідерами ринку.

Назва бренду «Nomi» складається з об'єднання заголовних букв 4х слів: New Outstanding Mobile Ideas, ці чотири слова і описують філософію бренду: реалізовувати цікаві ідеї, використовувати яскраві технології для створення нових, надійних, сучасних гаджетів і аксесуарів до них.

Надійність
Підготовка кожної нової моделі «Nomi» починається з розробки внутрішнього дизайну пристрою. Команда інженерів моделює різні сценарії використання, прагнучи створити пристрій, який не підведе користувача в будь-якій ситуації.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2092 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!