За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет HP Ex21012G2 i3-7100U 12.3 4GB/256 PC, Keyboard (1LV15EA)

код товару: U0325457
Ціна за одиницю:
46100 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 12.3"
Роздільна здатність 2736 x 1824

Процесор

Кількість ядер процесора 2

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 256 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD

Камера

Основна камера 8 Мп
Фронтальна камера 5 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro

Бездротові технології

Бездротові можливості Wi-FiBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Audio1 x Type C USB

Додатково

Додатково клавіатура ,  сканер відбитку пальця

Фізичні характеристики

Колір задньої панелі сріблястий

Інші

Виробник HP
Модель Ex21012G2 i3-7100U 12.3 4GB/256 PC, Keyboard
Артикул 1LV15EA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 0191628196227
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Планшет HP Ex21012G2 i3-7100U 12.3 4GB / 256 PC, Keyboard (1LV15EA)

Оптимізований для спільної роботи і розроблений для прискорення сучасного бізнесу ПК HP Elite x2 підлаштовується під потреби користувача, забезпечуючи надійне з'єднання практично в будь-якій точці світу і виняткову продуктивність ПК. Працюйте в відповідності зі своїми бажаннями. Забезпечуючи органічне поєднання потужності ПК і необмеженої автономності, ПК HP Elite x2 об'єднує підвищену продуктивність ноутбука і мобільність планшета, даючи можливість вибрати свій стиль роботи.

Об'єднує в собі краще від різних форм-факторів. Сертифікований для роботи з додатком Skype для бізнеса®, ПК HP Elite x2 дозволяє підтримувати зв'язок всюди, де б ви не знаходилися. Аудіосистема преміум-класу, камери високої роздільної здатності і клавіатура HP Elite x2 Collaboration роблять цей пристрій відмінним рішенням для взаємодії з колегами. Елітне проектування. ПК HP Elite x2 1012 G2 об'єднує широкі можливості безпеки та керованості в елегантному корпусі завдяки системі захисту BIOS HP Sure Start Gen3 BIOS і набору HP Manageability Integration Kit. Все необхідне для ефективної роботи. ПК HP Elite x2 відрізняється підвищеною продуктивністю завдяки процесору Intel® Core ™ i5 / i7 7-го покоління і ємного акумулятора (до 10 годин автономної роботи), що дозволяє працювати, переглядати веб-сторінки і спілкуватися з колегами довше.

Вам ніщо не повинно заважати. Продуктивна робота протягом всього дня з потужним легким ноутбуком HP Elite x2 в елегантному тонкому корпусі під управлінням Windows 10 Pro. Захоплює користувачів, допомагає фахівцям в області інформаційних технологій. Оцініть красу, зручність обслуговування, а також надійність, безпеку і підтримку корпоративного класу. Захист з функціями автоматичного відновлення. Початковий стан HP BIOS при кожному завантаженні. Технологія HP Sure Start Gen3 відстежує стан BIOS в пам'яті, самостійно відновлює конфігурацію платформи і індивідуальні настройки BIOS, а також підтримує централізоване управління в масштабах компанії. Позбавтеся від зайвого шуму. ПО HP Noise Cancellation пригнічує навколишній шум, в тому числі звуки клавіатури.

Портативна док-станція без зайвих кабелів для ноутбука Elite x2. Додаткова док-станція HP Elite Thunderbolt 3 потужністю 90 Вт для створення ефективної та зручної робочої середовища з підтримкою безлічі пристроїв, моніторів і здійснювати підключення до мережі і можливістю одночасної зарядки пристроїв. Сплетіння творчості і взаємодії. Cтілус Wacom з функцією запуску додатків, підтримкою рукописного введення і 2048 ступенів натискання, одночасне використання стилуса і сенсорного екрану і ігнорування випадкових торкань допоможуть повністю розкрити ваш творчий потенціал. Можливість швидкої зарядки. Заряджайте акумулятор до 50% за 30 хвилин завдяки функції швидкої зарядки HP. Розкрийте потенціал аудіосистеми. Технологія HP Audio Boost забезпечує баланс між гучністю і чіткістю звуку і підвищує рівень низьких частот для поліпшення якості звучання мови. Позбавтеся від зайвого шуму. ПО HP Noise Cancellation пригнічує навколишній шум, в тому числі звуки клавіатури.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

46100 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!