За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Apple A1673 iPad Pro 9.7-inch Wi-Fi 32GB Space Gray (MLMN2RK/A)

код товару: U0172790
Ціна за одиницю:
21274 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Можливість здійснювати дзвінки немає

Дисплей

Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 9.7"
Роздільна здатність 2048 х 1536

Процесор

Кількість ядер процесора 2
Процесор Apple A9X

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 32 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 2 ГБ

Камера

Основна камера 12 Мп
Фронтальна камера 5 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система iOS 9

Бездротові технології

Бездротові можливості NFCWi-FiBluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Audio

Акумулятор

Тип батареї Li-Pol
Час автономної роботи до (годин) 10

Додатково

Додатково компас ,  гіроскоп ,  барометр ,  сканер відбитку пальця ,  датчик освітленості ,  G-Sensor

Фізичні характеристики

Ширина (мм) 169.5
Висота (мм) 240
Товщина (мм) 6.1
Вага (г) 437
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі сірий

Інші

Виробник Apple
Модель A1673 iPad Pro 9.7-inch Wi-Fi 32GB Space Gray
Артикул MLMN2RK/A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис


Планшет Apple A1673 iPad Pro 9.7-inch Wi-Fi 32GB Space Gray (MLMN2RK/A)  - це не просто наступне покоління iPad. Загалом, це нова концепція персонального комп'ютера для сучасного світу. За своєю продуктивностю він перевершує більшість портативних PC, а найскладніші завдання на iPad Pro вирішуються легко і природно: дотиками, жестами і штрихами олівця Apple Pencil. iPad Pro більш функціональний, універсальний і портативний, ніж всі його попередники. Він більш ніж комп'ютер.

Дисплей Retina
Дисплей - головне джерело вражень від iPad. Саме він визначає швидкість відгуку на жести Multi-Touch і прекрасну деталізацію контенту. І тепер дисплеї Retina стали ще яскравіше і реалістичніше. Новий iPad Pro оснащений вдосконаленим, найяскравішим в світі дисплеєм з кращою антибликовой захистом і роздільною здатністю 2048х1536 пікс.

Все в кращому світлі. При будь-якому освітленні
Люди користуються своїми iPad в найрізноманітніших обставинах. Тому новий iPad Pro оснащений дисплеєм True Tone. У ньому використовуються чотирьохканальні датчики освітленості, які автоматично підлаштовують кольори дисплея під навколишнє освітлення. Завдяки цьому читання стає більш комфортним заняттям, яке можна порівняти з читанням звичайної книги.

Чотири аудіодинаміка
Динаміки високої якості, розташовані по кутах корпусу iPad Pro, створюють ефект живого, глибокого і об'ємного звучання. Залежно від того, як ви його тримаєте, iPad Pro підвищує рівень високих частот для тих динаміків, які знаходяться у верхньому положенні. Так що звук ваших ігор і фільмів буде максимально переконливим.

Процесор А9Х
Процесор A9X з 64-бітною архітектурою дозволяє iPad Pro з легкістю справлятися із завданнями, для яких раніше була потрібна потужність робочої станції або PC. Не кажучи вже про тих, для яких PC просто не призначений. A9X забезпечує не тільки вражаючу міць, а й ефективну роботу акумулятора до 10 годин. Продуктивність процесора A9X в 1,8 рази вище, ніж у iPad Air 2, а швидкість його відгуку просто вражає. Тому навіть такі складні процеси, як монтаж відео 4K, відбуваються неймовірно швидко і плавно.

Гра за новими правилами
Технологія Metal оптимізує роботу центрального і графічного процесорів, тому розробники можуть створювати неймовірні додатки і вражаючі гри консольного рівня.

Всі деталі в найдрібніших деталях
У iPad Pro дві чудові камери - на передній і задній панелях. iPad Pro оснащений 12-мегапіксельною камерою iSight, що дозволяє знімати відео 4К, уповільнене відео з частотою 240 кадрів в секунду і Live Photos. І це перший iPad зі спалахом True Tone, тому тон шкіри на фотографіях виглядає природно при будь-якому освітленні. З іншого боку iPad Pro теж виглядає набагато краще. Новітня матриця фронтальної HD-камери FaceTime зробить відеодзвінки ще реалістичнішими.

Міць, з якою легко
iPad Pro здатний вирішувати практично будь-які завдання, для яких ви зазвичай використовуєте PC, але при цьому він легше будь-якого персонального комп'ютера. При всій своїй неймовірній продуктивності iPad Pro важить менше 500 грамів. Крім того, алюмінієвий корпус unibody дуже зручно тримати в руках.

Ви і є пароль
Технологія Touch ID на iPad Pro дозволяє використовувати найкращий пароль, який ви ніколи не забудете: ваш відбиток пальця. Розблокуйте його одним дотиком, купуйте в iTunes і App Store і не хвилюйтеся про безпеку.

Wi-Fi
iPad Pro може підключатися до найшвидших мереж Wi-Fi, дозволяючи завантажувати фільми, переглядати веб-сторінки і відправляти документи, де б ви не знаходилися.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

21274 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!