За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пилосос iRobot Roomba 980 (R980040)

код товару: U0446750
Ціна за одиницю:
22494 грн
+607 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип пилососа робот
Тип прибирання сухе
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування Wi-Fi

Живлення

Тип живлення акумулятор
Час роботи на одному заряді 120 хв
Час зарядки 3 години
Ємність аккумулятору 3200 mAh

Додатково

Фільтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 0.5 л
Довжина шнура бездротовий
Робочий радіус 185 м
Рівень шуму 60 дБ

Фізичні характеристики

Розмір 353 х 353 х 92 мм
Вага 3.9 кг
Колір чорний ,  коричневий

Інші

Виробник iRobot
Модель Roomba 980
Артикул R980040
Гарантія, міс 24
Штрихкод 5060359281050
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Робот-пилосос iRobot Roomba 980

Новий iRobot Roomba 980 буде працювати до тих пір, поки всі підлоги вашої оселі не будуть ідеально чистими - аж до 2-х годин роботи, підзаряджаючись при необхідності. А завдяки додатку iRobot HOME, Ви можете запланувати або почати прибирання з Roomba 980 в будь-який час з будь-якого місця. У своїй роботі Roomba 980 використовує інтелект, простоту і якість прибирання.

Інтелект
  • Прибере весь поверх вашого будинку. Навігаційна система iAdapt 2.0 Navigation with Visual Localization з візуалізацією локації допомагає Roomba 980 легко і ефективно обійти весь поверх вашого будинку і визначати себе в будь-якій його точці, відображаючи своє місце розташування.

  • Автоматично перезаряджається і відновлює роботу, поки вся підлога не буде прибраною. Roomba 980 безперервно працює до 2-х годин, після чого повертається на зарядну станцію Home Base і після підзарядки відновлює роботу до повного прибирання всього поверху з того місця де цикл прибирання був перерваний.
  • Прибирає в декількох приміщеннях. З навігаційною системою iAdapt 2.0 Navigation Roomba 980 використовує високоефективний алгоритм розрахунку прибирання, а набір датчиків дозволяє адаптуватися в реальній обстановці і прибирати в декількох приміщеннях.

  • Прибирає під диванами і кріслами. Низькопрофільна конструкція дозволяє iRobot 980 прибирати під більшою частиною меблів, не залишаючи шансів сміттю і пилу бути неприбраними.

  • Не впаде зі сходів. Датчики перепаду висоти дозволяють Roomba 980 визначати сходи та інші небезпечні обриви.
Простота
  • Початок прибирання в будь-який час і з усіх усюд. Додаток iRobot HOME дозволяє почати прибирання або планувати графік прибирання тоді коли вам це зручно - в будь-який час, в будь-якому місці. Так само ви можете вибирати користувацькі переваги по ходу прибирання і переглядати стан вже прибраної території.

  • Прибирання всіх типів підлоги. Під час пересування по Вашому будинку Roomba 980 автоматично підлаштовується під прибирання килима, плитки, дерев'яних підлог і ламінату.
  • Автоматична зарядка і підзарядка. Roomba 980 автоматично повертається на свою зарядну станцію Home Base docking station для підзарядки під час прибирання.

  • Прибирання за розкладом. Roomba 980 може бути запрограмований на прибирання до семи разів на тиждень.

  • Просте технічне обслуговування. Гумові валики-скребки Tangle-Free AeroForce Extractors запобігають намотуванню волосся та іншого сміття, що спрощує технічне обслуговування і допомагає Roomba 980 не накопичувати на собі щоденний бруд.
Прибирання
  • Автоматично збільшує потужність всмоктування на килимах, де це найбільш необхідно. Система збирання AeroForce™ Performance Cleaning System з функцією Carpet Boost забезпечує до 10 разів потужніше всмоктування сміття на килимах і килимових покриттях, де скупчується основна частина пилу і бруду.

  • Прибирання в кутах і уздовж стін. Бічна щітка, що обертається, змітає сміття з плінтусів і кутів, направляючи його в 3-ступінчасту систему очищення.

  • Утримання сміття розміром до одного мікрона. Затримує бруд, пил і алергени розміром до одного мікрона, зберігаючи повітря чистим.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22494 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!