За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пароочищувач Philips FC 7028/01 (FC7028/01)

код товару: U0175665
Ціна за одиницю:
4151 грн
+133 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1500 Вт
Об'єм води, що заливається 0.45 л
Максимальний тиск пари 3.2 бар
Колір синійбілий

Інші

Виробник Philips
Модель FC 7028/01
Артикул FC7028/01
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Пароочиститель PHILIPS FC7028 / 01
Ретельне очищення підлоги за допомогою пара: SteamCleaner Active видаляє бруд і пил, забезпечуючи неперевершену чистоту всіх видів твердих підлогових покриттів. Додаткова трикутна плоска насадка дозволяє робити прибирання навіть в важкодоступних місцях, наприклад в кутах або уздовж плінтуса. 1500 Вт для потужної подачі пари і швидкого нагрівання. Потужність 1500 Вт забезпечує швидкий нагрів. SteamCleaner Active готовий до роботи менше ніж за 30 секунд. Про це сигналізує світлодіодний індикатор, який змінює колір з білого на синій при готовності Steam Plus до роботи.

Пар знищує до 99,9% мікробів і бактерій. Philips SteamCleaner Active гарантує чудові результати збирання за допомогою пари. Philips SteamCleaner Active знищує до 99,9% мікробів і бактерій. Допоможе очистити всі види підлогових покриттів за допомогою води без додавання миючих засобів. Прибирання 100% -во без хімічних речовин. Для роботи SteamCleaner Active потрібно тільки вода, а значить, на вашій підлозі не залишиться ніяких слідів миючих засобів.

Можна використовувати водопровідну воду. З приладом SteamCleaner Active можна використовувати водопровідну воду. Активний фільтр проти накипу автоматично видаляє вапняний осад. Для максимальної ефективності та тривалого терміну служби приладу рекомендуємо замінювати активний фільтр кожні півроку. У комплект входять 3 насадки з мікрофібри. 3 миються насадки з мікрофібри входять в комплект. М'який всмоктуючий матеріал акуратно видаляє бруд і пил, забезпечуючи ефективні результати збирання. Насадки з мікрофібри можна легко зняти, випрати в пральній машині і так же легко закріпити.

Коли прилад не використовується, пара не подається. Якщо під час прибирання ви робите паузу, в вертикальному положенні прилад SteamCleaner Active автоматично зупиняє подачу пара - зручне рішення для вашої безпеки. Пар розчиняє бруд, пил і плями. SteamCleaner Active легко видаляє пил і бруд. Пар розчиняє бруд, а насадка з мікрофібри збирає і утримує її. Оптимальна кількість пара для різних видів підлогових покриттів. Регулятор подачі пари SteamCleaner Active завжди забезпечує оптимальну кількість пара для ідеальної очищення будь-якої статі з захисним покриттям, включаючи паркет і ламінат.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4151 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!