За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пилосос Gorenje VC2027RP-O

код товару: U0075401
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип пилососа класичний
Тип прибирання сухе
Тип пилозбірника мішок
Тип керування на корпусі
Потужність всмоктування 390 Вт

Живлення

Споживана потужність 2000 Вт

Додатково

Фільтр на виході НЕРА
Кількість шарів фільтрації 6
Ємність пилозбірника 3.5 л
Довжина шнура 7 м
Робочий радіус 20 м
Рівень шуму 78 дБ

Фізичні характеристики

Вага 7.5 кг
Колір сірий ,  помаранчевий

Інші

Виробник Gorenje
Модель VC2027RP-O
Артикул VC2027RP-O
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Пилосос з мішком-пилозбірником Gorenje VC2027RP-O для сухого прибирання з усуненням шкідливих мікроорганізмів. Однією з особливостей є наявність спеціальної щітки з УФ лампою. Щітка для глибокого очищення м'яких меблів та матраців з УФ лампою. Прикріплюється щітка безпосередньо до гнучкого шлангу.

Щітка для глибокого очищення м'яких меблів та матраців з УФ лампою ідеальна для глибокого очищення диванів, матраців тощо Прикріплюється щітка безпосередньо до гнучкого шлангу. Після включення пилососа необхідно також включити саму щітку. Кнопка включення знаходиться на щітці. Ультрафіолетове світло, випромінюване лампочкою на дні щітки, вбиває всі шкідливі мікроорганізми, і вони всмоктуються в пилозбірник пилососа.

Компанія Gorenje відрізняється тим, що випускає надійну і дешеву побутову техніку. Одним з головних завдань для забезпечення комфортного прибирання в будинку розробники пилососів Gotenje поставили досягнення мінімального рівня шуму. І цьому служить не тільки те, що тихо працює двигун, а також шумоізоляція корпусу. Прогумовані колеса, які м'яко і без зусиль повертаються і не залишають слідів, також служать тому, щоб прибирання не завдавало незручностей оточуючим. Під час прибирання приміщення дуже багато незручностей може доставити необхідність перемикати пилосос Gorenje VC2027RP-O з однієї розетки в іншу, щоб прибрати найбільш віддалені куточки кімнати. Вирішити цю проблему виробники пилососів намагаються з допомогою подовженого шнура. Але всьому є межа, адже чим довше шнур, тим більше доводиться робити пилосос.

Інженери компанії Gorenje до довгого шнура додали ще і подовжену телескопічну трубу. Завдяки їй деякі моделі словенських пилососів дозволяють робити прибирання в радіусі до 19 метрів. А зручна автоматична котушка дозволяє легко сховати довгий шнур в корпус апарату. В цілому пилососи Gorenje не відрізняються якимись інноваційними розробками. Вони просто надають можливість якісно і максимально зручно зробити прибирання в будинку.

У пилососах Gorenje використовуються накопичувачі для пилу двох типів - мішки і контейнери. Мішки HIGIENIC мають надійну систему фільтрації і запобігають витік пилу навіть в процесі заміни накопичувача. Контейнерна система накопичення пилу CLEAN BOX дещо відрізняється від першої. Тут пил затримується всередині спеціального гігієнічного накопичувача, відділяючись від повітря, який потім проходить через HEPA-фільтр, вбудований в дно контейнера.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2637 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!