За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Підсилювач сигналу для дрона ALIENTECH Duo III 2.4G/5.2G/5.8G для DJI RC Pro (DUO-2458DSB/RP)

код товару: U0912790
Ціна за одиницю:
39687 грн
+769 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Характеристики

Основні характеристики

Робоча частота 2.4 ГГц5.8 ГГц5.2 ГГц
Ємність акумулятора 3000 мАг
Вага 0.92 кг

Інші

Виробник ALIENTECH
Модель Duo III 2.4G/5.2G/5.8G для DJI RC Pro
Артикул DUO-2458DSB/RP
Гарантія, міс 1
Штрихкод DUO-2458DSB/RP
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

По-перше, була збільшена потужність цього малюка, оптимізувавши просторовий дизайн і подвоївши потужність підсилювача. Це означає, що радіус дії сигналу збільшиться більш ніж удвічі, що дасть вам змогу досягти нових висот і досліджувати незвідані території.

Але це ще не все! Також додали абсолютно новий чип, який працює, підвищуючи швидкість передачі даних. Фактично, він у чотири рази швидший за свого попередника DUO II.

Не варто забувати і про технологію Mu-Mimo, якою оснащений цей звір. Завдяки подвійним функціям передавання і приймання сигналу ви зможете підвищити рівень сигналу і поліпшити загальну продуктивність навіть у місцях зі слабким сигналом.

Але почекайте, це ще не все! DUO 3 не обмежується тільки певним діапазоном частот. Це універсальна потужна станція, що підтримує майже всі частотні діапазони 5G, розширивши колишній діапазон 5,8G до широкого діапазону 5,15-5,85 ГГц. Це означає сумісність із ширшим спектром бездротових пристроїв, тож ви зможете підняти свій дрон на нову висоту.

Ми також переробили DUO 3 у відділі міцності. Завдяки гладкій рамі з алюмінієвого сплаву цей дрон здатний витримати найсуворіші пригоди. Крім того, конструкція з алюмінієвого сплаву оптимізує тепловідведення, забезпечуючи найвищу продуктивність модулів і чипів.

І останнє, але не менш важливе: ми збільшили ємність акумулятора до 3000 мА, що дає змогу збільшити час роботи в режимі очікування. Більше не потрібно турбуватися про те, що під час польоту у вас закінчиться заряд. DUO 3 прикриє вашу спину.

Отже, якщо ви всерйоз вирішили підняти свої пригоди з дроном на нову висоту, то антена ALIENTECH DUO 3 - це ваш найкращий помічник. Приготуйтеся злетіти вгору і зробити захоплюючі кадри, як ніколи раніше. Настав час розкрити справжній потенціал вашого дрона.

DUO 3 Signal Booster - це портативний пристрій, який широко використовується в індустрії безпілотних літальних апаратів (БПЛА) і Wi-Fi зв'язку. Він працює одночасно в частотних діапазонах 2.4G, 5.2G і 5.8G, що робить його дуже універсальним і здатним поліпшити зв'язок у різних додатках.

Пристрій сумісний зі стандартами IEEE 802.11a/b/g/n/ac, які використовуються для передавання даних і зв'язку в бездротових мережах. Ці стандарти забезпечують різні максимальні швидкості бездротового передавання даних і частотні діапазони для різних застосувань.

Підсилювач сигналу DUO 3 підтримує технології поширення спектра, багатоканальної модуляції, дуплексування з розподілом за часом і цифрового передавання відео. Він оснащений функціями автоматичного перемикання частот, вибору каналів і підтримки багатоканальності, що дає йому змогу підвищувати рівень і якість сигналу за мінімізації перешкод.

Пристрій здатний збільшувати відстань передавання і покращувати дальність дистанційного керування. Він відповідає стандартам FCC і CE, що гарантує його відповідність нормативним вимогам до потужності передавання та якості сигналу.

DUO 3 Signal Booster - незамінний інструмент для різноманітних застосунків, включно з дистанційним керуванням безпілотними літальними апаратами, передаванням сигналів Wi-Fi і цифровим відео з використанням технологій OcuSync і Lightbridge.

Таким чином, DUO 3 Signal Booster - це універсальний пристрій, здатний поліпшити зв'язок у різних додатках. Його відповідність різним стандартам IEEE і підтримка технологій поширення спектра, багатоканальної модуляції, дуплексування з розподілом за часом і цифровою передачею відео роблять його незамінним інструментом для професіоналів у сфері БПЛА і Wi-Fi зв'язку.

Особливості товару Alientech Антена підсилювач сигналу Duo III 2.4G/5.2G/5.8G для DJI RC Pro
  • Робоча напруга: 6-9 В
  • Коефіцієнт посилення антени: 2.4G>13 dBi±1 / 5G>15 dBi±1
  • Кут горизонтального напіввипромінювання антени: 65-84°
  • Кут вертикального напіввипромінювання антени: 63-75°
  • Посилення приймання 2.4G: 12 дБ±1
  • Посилення приймання 5.2G і 5.8G: 15 дБ±1
  • Посилення передавання: 15 дБ±1
  • Діапазон вхідної потужності: 10-25 дБм
  • EVM: 3%@28 дБм 802.11 ac 6.93 Гбіт/с MIMO OFDM 64QAM BW 80 МГц
  • Електричний струм: 435 мА при POUT 28 дБм 9 В
  • Коефіцієнт шуму: ≤ 2,5 дБ
  • Затримка передачі: ≤ 1 мкс
  • Температура: -20°C~80°C
  • Напруга і ємність акумулятора: 3,7 В, 3000 мАг

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

39687 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!