За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фотопапір Lomond A4 Photo Paper Matt 170 (0102032)

код товару: M18310
Ціна за одиницю:
151 грн
+7 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип друку струменевий
Колір білий
Формат А4 (297 x 210 мм)
Щільність 170 г/м2
Покриття матовий
Білизна CIE 163
Непрозорість 96%
Кількість 25

Інші

Виробник Lomond
Модель A4 Photo Paper Matt 170
Артикул 0102032
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Матові папери Lomond A4 Photo Paper Matt 170 (0102032) використовуються для друку фотореалістичних проспектів, рекламних листків, портфоліо, фотопортретів та ін. Для легких сортів рекомендується помірна «заливка» листа чорнилом. Папери середньої і високої щільності використовуються при інтенсивній «заливці». Чорнило швидко вбираються і сохнуть. Тому практично відразу можна друкувати на звороті. Матове покриття при сильному збільшенні має вид гористого рельєфу. Тому відображене світло розсівається під різними кутами. Зображення, віддруковане на матовому папері, не бликует, лінії высококонтрастны, чисті тони мають характерну бархатисту глибину. Матові папери краще підходять для друку таких зображень (наприклад, ілюстрованих текстів), які не повинні стомлювати око. Матові папери поступаються глянсовим в тому, що стосується передачі тонких градацій квітів, особливо темних.

Фотопапір - це матеріал, спеціально розроблений для струменевого друку фотографій, графічних зображень і ілюстрацій. Вона має властивість швидко вбирати чорнило, не дає їм розтікатися по поверхні і всередині аркуша. Завдяки цьому картинки і фотографії, надруковані на фотопапері, мають високу роздільну здатність і насиченість. Фотопапір можна розділити на дві групи: matovu і глянсову. Глянсове покриття надає гарний блиск і підсилює яскравість кольорів, а матові відбитки передають найдрібніші деталі.

Глянцевий фотопапір Lomond A4 Photo Paper Matt 170 (0102032) використовується для презентацій, рекламних матеріалів, друку документів, графіків. Зображення, надруковане на матовому папері, не створює відблисків, завдяки чому здатне утримувати увагу людини, не стомлюючи очі. На відміну від глянцевого фотопаперу, матовий папір не здатна чітко передавати тонкі градації квітів, особливо темних, і не захищена від впливу навколишнього середовища, тому відбитки рекомендується зберігати в альбомах або під склом.

Глянцевий фотопапір містить спеціальний шар з флюоресцируючим покриттям, що перетворює ультрафіолетове випромінювання у видиме світло, що забезпечують їй рекордну білизну - до 141%. Слід зазначити, що висока білизна паперу забезпечує яскравість і природність кольорів, а так само чіткість ліній. Ще одна відмітна характеристика матового фотопаперу - миттєве вбирання чорнила, зображення швидко висихає і не змащується, що дозволяє відразу ж друкувати на зворотному боці (для двосторонніх матових фотопаперів). Глянцевий фотопапір сумісний з усіма типами струменевих картриджів, що використовують водорозчинні, пігментні і ультрахромові чорнила. Однак друк пігментним чорнилом буде більш насиченим і контрастним.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

151 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!