За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Папір Lomond A4 Adhesive Paper White -1(210x297mm) (2100005)

код товару: U0060559
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип паперу спеціалізований
Колір білий
Формат А4 (297 x 210 мм)
Щільність 70 г/м2
Покриття матовий
Непрозорість 99%
Особливості самоклеюча
Кількість 50

Інші

Виробник Lomond
Модель A4 Adhesive Paper White -1(210x297mm)
Артикул 2100005
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Самоклейкий папір Lomond A4 Adhesive Paper White -1(210x297mm) (2100005) призначений для виготовлення різноманітних стікерів, етикеток, флаєрів тощо, які використовуються як наклейки на рекламну продукцію, поштову кореспонденцію, товарні упаковки і будь-які вироби, що потребують «зовнішнього» маркування (наприклад, CD-диски, дискети, офісні архіви та ін), а також чудово підходять для друку кольорових зображень фотографічної якості. Lomond A4 Adhesive Paper White -1(210x297mm) (2100005) - це самоклеючий папір, призначена для струменевої, лазерної технології друку.

Підходить для водорозчинних і пігментних чорнила, покриття паперу добре сприймає друк, а великим плюсом є те, що вже після друку на етикетці можна писати олівцем або ручкою. Самоклеючий папір Lomond випускається в різних кольорах.

Lomond A4 Adhesive Paper White -1(210x297mm) (2100005) - універсальний самоклеючий папір, призначена для виготовлення різноманітних наклейок. Папір підходить для використання у всіх типах принтерів і копірів, включаючи струменеві, так і лазерні.

Рекомендується для виготовлення репродукцій картин, виконаних у техніках: «пастель», «олівець» і «літографія». Рекомендується для друку будь-яких фотографій і арт-постерів. Надає віддрукованим зображень особливу шовковистість. Відповідає самим вимогливим вимогам фотографів та фотохудожників. Особливо рекомендується для виготовлення портфоліо. Умови використання та зберігання: Матеріал рекомендується використовувати та зберігати при відносній вологості від 35 до 65% і температурі від 10 до 30 градусів Цельсія. Поверхня чутлива до механічних пошкоджень, тому рекомендується зберігати матеріал в оригінальних упаковках, конвертах або папках. При друку обережно поводитися з матеріалом, не торкатися задрукованої поверхні. Для одержання найкращих результатів рекомендується використовувати профілі ICC Lomond. За бажанням користувача віддруковане зображення можна ламінувати. Ламінування можливо будь-яким способом. Рекомендується проводити не раніше, ніж через 24 години. Не призначена для малювання фарбами.

Самоклеючий різнобарвний папір Lomond додасть фарб у ваше життя. Самоклеючий папір для принтера Lomond призначений для різноманітних етикеток, лейблів і будь-яких інших наклейок, які можна розмістити на документах, поштової кореспонденції і т.д. Також це допоможе на дитячих святах чи у шкільних конкурсах. Матовий самоклеючий папір LOMOND призначений для лазерних принтерів. Покриття паперу добре сприймає друк, а великим плюсом є те, що вже після друку на етикетці можна писати олівцем або ручкою. Самоклеючий папір Lomond випускається в різних кольорах. Це зробить ваші документи, листи чи листівки яскравіше і веселіше.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

303 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!