За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Панель виклику Hikvision DS-KV8113-WME

код товару: U0439851
Ціна за одиницю:
7234 грн
+332 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип установки врізний монтаж
Кольоровість панелі кольорова
Кут огляду 129°/75°
Живлення панелі DC 12В, PoE
Розміри панелі 174 х 91 х 29 мм

Інші

Виробник Hikvision
Модель DS-KV8113-WME
Артикул DS-KV8113-WME
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

DS-KV8113-WME1 — це мережева виклична панель від всесвітнього виробника систем контролю доступу Hikvision. Вона підтримує живлення через PoE і має Wi-Fi-модуль для під'єднання до бездротової мережі. Панель працює на базі операційної системи Linux. Запис ведеться за допомогою HD камери, з роздільною здатністю 2 МП. Об'єктив забезпечує огляд за горизонталлю на 129°, за вертикаллю — 75°. Також особливістю панелі є наявність ІЧ-підсвітки з дальністю дії до 3 м, яка дає змогу вести записування в темну пору доби з низьким рівнем освітлення.

Отримати доступ і відчиняти двері можна за допомогою картки типу Mifare. Вбудований зчитувач карток працює на частоті 13.56 МГц. Панель має вбудовану внутрішню пам'ять RAM 256 Мб і Flash 32 Мб. Запис ведеться у двох потоках: в основному — з роздільною здатністю 1080p, 720p, у додатковому — D1 (704 х 576).

Для організації двостороннього звуку панель має вбудований мікрофон і динамік. Під'єднання до мережі забезпечується через Wi-Fi на частоті 2.4 ГГц або через 10/100 M Ethernet порт. Також у пристрої є один інтерфейс RS-485 для під'єднання периферійних пристроїв, один службовий порт, один порт для під'єднання TF-карти обсягом до 128 ГБ, 4 тривожні входи. Живлення відбувається двома способами: через стандартний PoE або від джерела DC 12 В.

Основне призначення
виклична панель Hikvision DS-KV8113-WME1 призначена для отримання доступу до будівлі або приміщення. Доступ забезпечується за допомогою картки доступу або з домофона. Завдяки наявності захисту IP65 і IK08 пристрій можна встановлювати зовні будівель, не боячись механічних і атмосферних впливів. Годиться для накладного й врізного монтажу.

Особливості:
Панель Hikvision DS-KV8113-WME1 може працювати з низьким рівнем освітлення. Завдяки ІЧ-підсвітці й функції нічного бачення вбудована камера дає змогу робити якісні знімки. Також для поліпшення відео використовують такі вбудовані функції:

  • BLC (компенсація засвічення);
  • DNR (шумозаглушення);
  • True WDR (широкий динамічний діапазон).

Також є функція заглушення шумів і відлуння під час записування звуку. Усі відео обробляють кодеком стиснення H.264, який зменшує розмір відео, але водночас зберігає його якість. Пристрій має три індикатори й одну фізичну кнопку. Рівень захисту від вологи й пилу IP65, вандалозахист — IK08. Робоча температура — від -40 до +50 °C.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7234 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!