За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Палиці для скандинавської ходи Vipole Vario Green DLX (S2031) (928656)

код товару: U0502717
Ціна за одиницю:
1866 грн
+72 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип конструкції телескопічні
Кількість секцій 2
Кількість палиць 2
Мінімальна довжина 90 см
Максимальна довжина 130 см
Діаметр трубок 16/14
Матеріал палиці алюміній
Матеріал рукоятки пробка ,  пластик
Наконечник карбід вольфраму
Загальна вага 446 г
Колір зелений

Інші

Виробник Vipole
Модель Vario Green DLX (S2031)
Артикул 928656
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Палки для скандинавської ходьби Vipole Vario DLX зроблені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості і міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power з дихаючого гіпоалергенного неопрена ідеально фіксують руку, дозволяючи Вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. При необхідності можна моментально звільнити руку від палиці, завдяки системі швидкого звільнення Top-Click. Внутрішній затиск TwistLock дозволяє встановити необхідну довжину, відповідну Вашого зросту, і надійно зафіксувати телескопічні секції палиці. Наконечник з карбіду вольфраму має високу твердість і характеризується великою стійкістю на знос. Все це необхідно для постановки правильної техніки скандинавської ходьби.

Компанія Vipole знаходиться в муніципалітеті Пове-дель-Граппа (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво і збірка всієї продукції. Компанія має патенти і впроваджує власні винаходи, зробивши ставку на дрібносерійне виробництво. Кожна партія продукції виготовляється на замовлення, кожна трекінгова палиця збирається вручну. Починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці присвоюється індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює весь виробничий процес і гарантує високу якість кожної одиниці продукції.

З 2016 року компанія Vipole є офіційним партнером Італійської Школи Скандинавської Ходьби (SINW), яка об'єднує понад 500 000 спортсменів і любителів скандинавської ходьби по всій Італії. Pino Dellasega, засновник і президент SINW, тестує всі нові моделі палиць Vipole.

У 2019 Vipole стали офіційними палицями Міжнародного кубка зі скандинавської ходьбі NWWC (Nordic Walking World Cup), один з етапів якого проходив в столиці України. Кубок організовується винахідником скандинавської ходьби Марко Кантанева (Marko Kantaneva), який офіційно тестує продукцію Vipole і дає свої рекомендації по створенню палиць найбільш оптимальної конструкції.

Скандинавська ходьба (Nordic Walking) - сучасний вид фітнесу, висока ефективність якої підтверджена безліччю медичних досліджень. Така ходьба дозволяє тримати в тонусі до 90% м'язів всього тіла, покращуючи поставу, координацію рухів, сприяючи кращій роботі серцево-судинної і дихальної систем. Основним і необхідним спорядженням є палиці для скандинавської ходьби. За допомогою палиць виконується певний комплекс вправ, знімається небажане навантаження на колінні суглоби. Підходять тільки спеціальні палиці: точно регульовані по висоті, мають ремінь, що відстібається для фіксації рук, особливу форму рукоятки, твердосплавний гострий наконечник і скошені гумові ковпачки для руху по асфальтобетонним поверхням.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1866 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!