За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

ПЗ для мультимедіа Corel Pinnacle Studio 19 Standard Card (PNST19STMLCARD)

код товару: U0302038
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип програми для роботи з відео
Тип ліцензії початкова покупка
Продукт Corel Pinnacle Studio 19 Standard
Платформа MS Windows

Інші

Виробник Corel
Модель Pinnacle Studio 19 Standard Card
Артикул PNST19STMLCARD
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис


ПО для мультимедіа Corel Pinnacle Studio 19 Standard Card (PNST19STMLCARD)

Новітні продукти з лінійки Pinnacle Studio 19 розширюють можливості редагування відео на звичайних домашніх комп'ютерах. А завоював заслужену славу найпотужнішого і функціонального рішення для аматорського нелінійного відеомонтажу пакет Pinnacle Studio 19 Ultimate дозволить створювати проекти практично професійної якості. Підтримуючи роботу з відеопотоками з 6 камер, наше рішення гарантує, що відеоролик буде містити тільки найкращі види. Нова функція Audio Ducking зробить роботу зі звуковою доріжкою максимально зручною, дозволяючи оптимально накладати голос на фоновий звук.

Основні можливості Pinnacle Studio 19: швидкий початок роботи та чітка організація. Просте впорядкування контенту в нових кошику проектів. Розділ «Вибране» для часто використовуваних ефектів, фільтрів і переходів. Швидке усунення типових дефектів і тремтіння камери, а також коригування кольорів. Розкадрування відеодоріжок будь-якої довжини для точного редагування кожного кадру. Кліпи професійної якості. Створення динамічних кліпів на основі відео з шести камер в новому редакторі Multi-Camera Editor. Кришталево чисте звучання з функцією Audio Ducking. Запис відео з екрану за допомогою поліпшеної функції Live Screen Capture.

Новітні технології і формати: оптимізація під процесори Intel шостого покоління (Skylake). Підтримка нових форматів, включаючи XAVC з декодуванням, DVCPRO HD з декодуванням і MXF. Покращене інтелектуальне кодування і відтворення в режимах 4K / HD. Підтримка відео у форматі VFR з iPhone® 6 та інших пристроїв з камерами нового покоління. Просте створення DVD і AVCHD в додатку Pinnacle MyDVD. Пряме завантаження на YouTube, Facebook і Vimeo. Підтримка завантаження контенту на новітні пристрої, включаючи iPad, AppleTV, Xbox і інші.

Для придбання доступні три редакції Pinnacle Studio 19 Ultimate, Pinnacle Studio 19 Plus і Pinnacle Studio 19, які дозволять створювати проекти з підтримкою редагування відеозаписів з кількох камер з синхронізацією звукової доріжки, при цьому продуктивність програми істотно збільшилася завдяки оптимізації під новітню архітектуру процесорів Intel Core i7 шостого покоління.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

105 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!