За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Орбітрек FitLogic E110

код товару: U0837313
23200 грн
Нова ціна:
18544 грн
+1045 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення домашні
Кількість рівнів навантаження 16
Вага маховика 8 кг
Максимальна вага користувача 125 кг
Довжина кроку 45 см
Вимірювання пульсу так
Програми 12 передвстановлених
Дисплей LCD
Показання дисплея пульс ,  ват
Додатково компенсатори нерівності підлоги ,  транспортувальні ролики ,  тримач для пляшки
Розміри 1020 х 650 х 1580 мм
Вага 47 кг

Інші

Виробник FitLogic
Модель E110
Артикул E110
Гарантія, міс 12
Штрихкод 23000002236
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Fitlogic E110 - це новий орбітрек для домашнього використання, що пропонує поєднання сучасних технологій, функціональності та дизайну. Цей тренажер враховує всі аспекти якісного та ефективного тренування, від розширеного набору програм до деталізованого контролю тренувальних даних. Усе це підкріплено інтеграцією з додатком Kinomap для інтерактивного та мотиваційного тренувального досвіду. Fitlogic E110 - це не просто орбітрек, це ваш персональний тренер, який завжди готовий допомогти вам у подоланні ваших спортивних цілей і потреб.

Міцна конструкція
Основні вузли Fitlogic E1100 базуються на потужних втулках, а педалі та осі обертаються на підшипниках, тому ходові частини тренажера мають неперевершену надійність і великий запас міцності, що дає змогу орбітреку витримувати значні навантаження. Підшипники в педалях і осі забезпечують плавність руху, запобігають зайвому шуму і вібрації, роблячи кожне ваше тренування максимально комфортним і приємним.

Широкий функціонал
Різноманітність функцій, якими володіє цей тренажер, дає змогу вам точно налаштувати кожне тренування згідно з вашими цілями та уподобаннями. Перед вами відкривається світ вправ, контролю та зручності, тому ваше кожне тренування буде ефективним і приємним.

Велика кількість різних програм: Ця функція пропонує базове тренування, де ви можете самостійно встановити цільові показники за часом, калоріями, дистанцією та пульсом. Це означає, що ви будете повністю контролювати інтенсивність свого тренування, що особливо корисно для новачків, які звикають до навантажень, і професіоналів, які тренуються за своєю унікальною програмою.

Попередньо встановлені програми: Ви можете вибрати одну з 12 різноманітних програм для різних рівнів складності та типів тренувань. Це відкриває широкий спектр можливостей для ваших тренувань, допомагаючи не занудьгувати та стимулюючи до постійного прогресу.

Тестування жиру в організмі (BODY FAT TESTER PROGRAM): Ця функція дає змогу оцінити відсотковий вміст жиру у вашому тілі. Використовуйте ці дані для моніторингу свого прогресу в поліпшенні складу тіла і досягненні своїх фітнес-цілей. Існує 9 різних типів статури, виходячи з процентного вмісту жиру в організмі, що дає змогу враховувати індивідуальні особливості кожного користувача.

Інтеграція з додатком для тренувань. З під'єднаним через Bluetooth додатком Kinomap ви поліпшите і доповните ваш тренувальний досвід. Кожне тренування може стати захопливою подорожжю, завдяки величезній кількості треків та інтерактивним функціям застосунку.

Відстеження швидкості відновлення пульсу. Тренажер обладнаний функцією Recovery, яка дає змогу відстежувати швидкість повернення пульсу до нормального стану. Цей параметр відіграє важливу роль в оцінці вашої фізичної форми. Що швидше ваше серце відновлюється після фізичного навантаження, то в кращій фізичній формі ви перебуваєте. Використовуючи цю функцію, ви зможете моніторити свій прогрес протягом усього курсу тренувань і бачити конкретні результати своїх зусиль.

Функції консолі

Консоль Fitlogic E110 забезпечує максимальний контроль над вашими тренуваннями. Вона відображає всі ключові показники, необхідні для моніторингу та регулювання вашого навантаження, а саме: швидкість, оберти за хвилину, час, загальну та поточну дистанцію, витрату калорій, потужність у ватах, пульс, цільову частоту серцевих скорочень, поточну програму тренування та поточний рівень опору.

Програми тренувань

Орбітрек обладнаний різними програмами, які роблять ваші тренування різноманітними, цікавими та ефективними:

Ватт - це програма, яка дає змогу контролювати та налаштовувати потужність тренажера. У цьому режимі ви можете встановити певну потужність, виражену у ватах, яку пристрій буде підтримувати протягом усього тренування. Це допоможе вам точно контролювати навантаження й ефективно працювати над своєю витривалістю.

Задана частота серцевих скорочень дає змогу встановити та відстежувати цільовий пульс, що допоможе оптимізувати інтенсивність тренування.

Heart Rate Control - це режим, у якому рівень опору автоматично регулюється відповідно до вашої частоти серцевих скорочень. Якщо ваш пульс вищий або нижчий за задану мету (різниця в ±5 кроків), рівень опору змінюється. Зміна рівня відбувається кожні 20 секунд, допомагаючи вам підтримувати оптимальну інтенсивність тренування.

Користувацька програма дає змогу вам створювати власні програми тренування, встановлювати параметри опору та відстежувати ключові показники, з огляду на ваші цілі та рівень підготовки.

Інтеграція з додатком Kinomap

Додаток Kinomap дає змогу вам перетворити ваше тренування на орбітреку на захопливу подорож. Kinomap - це інтерактивний застосунок, який дає змогу вам проводити тренування в реальному часі в різних місцях світу, завдяки чому ваші заняття стають більш захопливими та різноманітними.

Під'єднавши орбітрек до додатка ви отримаєте такі переваги:

  • Реалізм: Застосунок синхронізується з вашим тренажером і автоматично регулює опір відповідно до топографії маршруту, що створює реалістичні умови тренування.
  • Мотивація: Вибір різних місць і маршрутів допомагає підтримувати інтерес і мотивацію, роблячи кожне тренування унікальним.
  • Соціальна взаємодія: Ви можете брати участь у віртуальних перегонах з іншими користувачами додатка по всьому світу, а також обмінюватися результатами та змагатися зі своїми друзями.
  • Відстеження прогресу: Kinomap дає змогу відстежувати й аналізувати свій прогрес, що дає змогу вам побачити свої результати з часом.
  • Доступність: Ви можете використовувати додаток на будь-якому сумісному пристрої - смартфоні, планшеті або навіть на телевізорі, для найкращого занурення.

Оцінка

5
progress
0
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

12 березня 2024
imgimgimgimgimg

За 22000 (вместе с доставкой)
Получил:
1. Скрипящие детали
2. Сломанный подшипник в колене который так и норовит вывалился при движении
3. Непонятный стук

Вес не превышен :)

Вывод:
Купите абонемент в тренажерный зал и не морочьте голову... Либо берите что то дешевле, не будет так обидно)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 квітня 2024

UPD.
Починили. На это ушел месяц. Дененг не просили, сроки про**ывали трижды.
В целом, я рад что починили и можно пользоваться тренажером, но своих денег оно не стоило.
Удачи

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18544 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!