За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Очисник повітря Xiaomi Mi Air Purifier Pro (FJY4011CN)

код товару: U0473905
Ціна за одиницю:
10075 грн
+280 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення вугільний фільтрHEPA фільтр
Застосування для будинку
Спосіб установки підлоговий
Площа обслуговування 60 м²
Споживана потужність 66 Вт

Додатково

Тип управління електронний
Кількість режимів 3
Продуктивність 500 м³/г
Рівень шуму 69 дБ
Додаткові характеристики управління за допомогою додатка Mi Home для iOS і Android

Фізичні характеристики

Габарити 735 х 260 х 260 мм
Вага 8 кг
Колір білий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi Air Purifier Pro
Артикул FJY4011CN
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6970244526649
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Xiaomi Mi Air Purifier Pro. Еталон чистоти та свіжості повітря

Атмосфера у вашому домі покращиться з професійним очищувачем повітря Mi Air Purifier Pro. Потужний двигун дозволить ефективно впоратися з очищенням приміщень площею до 60 м². Оцініть неймовірні можливості інноваційної системи фільтрації для очищення від пилу, шкідливих речовин, алергенів та сторонніх запахів. Легко контролюйте пристрій завдяки OLED-дисплею та фірмовому додатку для смартфонів. Відкрийте для себе революційні рішення Xiaomi.

Унікальні технології – миттєвий результат

Завдяки вдосконаленому двигуну та продуманій конструкції пристрій вирізняється підвищеною продуктивністю – подавання повітря зі швидкістю 500 м3/год. Покращена система лопатей вентилятора захоплює повітря на 360° і практично не створює жодного шуму. Навіть пізно вночі ніщо не завадить вашому відпочинку – насолоджуйтеся ідеальною чистотою повітря, свіжістю і тишею. Новий Air Purifier Pro – бездоганне поєднання технологій, створених для комфортного життя.

Інноваційна система фільтрації

Розробники Xiaomi використовували передові технології фільтрації й добилися неперевершених результатів очищення повітря навіть від найдрібніших частинок. Пристрій складається з декількох ступенів захисту, що дозволяє ефективно боротися не лише з пилом, а й з формальдегідами, шкідливими речовинами, волоссям та сторонніми запахами. Додатковий вугільний фільтр з трьох шарів ефективно очищує ваш будинок від токсичних речовин, які можуть бути у повітрі. Новий очищувач повітря Xiaomi створений для надійного захисту вашого здоров'я

Висока ефективність роботи

Одна з ключових переваг нового очищувача – висока потужність при невеликих габаритах. Mi Air Purifier Pro не займе багато місця у вашому домі, при цьому ефективно очистить повітря у приміщеннях до 60 м². Ви можете легко домогтися тотальної чистоти повітря у всій квартирі без будь-яких складнощів. Нова модель пристрою охоплює площу практично у 2 рази більшу, ніж попереднє покоління. Просто встановіть девайс у своїй кімнаті або великий вітальні і насолоджуйтеся бездоганною якістю повітря.

Інформативний OLED-дисплей

Пристрій оснастили лаконічним та стильним OLED-дисплеєм, що відображає всю актуальну інформацію. Ви завжди будете знати, яка якість повітря у приміщенні, вологість, температура, загальні дані про роботу девайса. Спеціальний індикатор наочно демонструє ступінь забруднення, вказуючи на необхідність очищення. Якщо кільце світиться зеленим – все чудово, помаранчевим – легке забруднення, червоним – критичний рівень забруднення повітря. У темний час доби яскравість автоматично знижується, щоб не заважати вам відпочивати.

Лазерний датчик для бездоганних результатів

Домогтися неймовірної точності в аналізі стану повітря та очищенні дозволяє інноваційний датчик лазерного типу. Він у режимі реального часу визначає частки, непомітні погляду людини, щоб ефективно очистити від них повітря. Девайс впорається навіть з найменшим пилом та частинками до 0.3 мкм, серед яких можуть бути алергени та шкідливі речовини. Оцініть неймовірні можливості розумного очищувача і будьте спокійні за здоров'я всіх членів сім'ї.

Повний смарт-контроль

Вам більше не потрібно розбиратися зі складними інструкціями та різними пультами. Просто встановіть програму Mi Home і легко керуйте очищувачем повітря зі свого смартфона або планшета. Девайс буде легко адаптуватися під ваші звички, автоматично підбирати оптимальні налаштування та запам'ятовувати ритм вашого життя. У додатку можна вручну змінити параметри, налаштувати графік вмикання та вимикання пристрою, дізнатися всі дані про стан повітря у будинку.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10075 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!