За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Об'єктив Fujifilm XF 18-120 mm f/4 LM PZ WR (16780224)

код товару: U0903069
Ціна за одиницю:
40999 грн
+1044 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Категорія Зум-об'єктиви
Тип об'єктива універсальний
Сумісність c фотокамерами Fujifilm
Тип байонету Fujifilm X

Фокус

Фокусування ручнаавтоматична
Привід автофокусування лінійний
Мінімальна дистанція фокусування, м 0.6
Фокусна відстань min, мм 18
Фокусна відстань max, мм 120

Діафрагма

Тип діафрагми змінна
Мінімальна діафрагма f/22
К-ть пелюсток діафрагми 7
Максимальна діафрагма f/4

Додатково

Конструкція (елементів / груп) 15/12
Кут поля зору, градусів 76.5-13.5

Фізичні характеристики

Діаметр світлофільтру, мм 72
Діаметр, мм 77.3
Довжина max, мм 123.5
Вага, г 460

Інші

Виробник Fujifilm
Модель XF 18-120 mm f/4 LM PZ WR
Артикул 16780224
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Об'єктив FUJINON XF18-120mmF4 LM PZ WR, розроблений у співпраці з інженерами та експертами, відповідальними за дизайн мовленнєвих і кінооб'єктивів Fujifilms FUJINON, є компактним, стійким до атмосферних впливів об'єктивом, який ідеально підходить для невеликих незалежних знімальних груп та ентузіастів кінематографа. Універсальний діапазон фокусних відстаней 27-183 мм у 35-мм еквіваленті та дистанція фокусування 60 см (23,6 дюйма) ідеально підходять для широкого спектра завдань - від документальних до оповідних проєктів. Внутрішній механізм зумування також робить його ідеальним вибором для пристроїв стабілізації на кардані, оскільки фізична довжина об'єктива і центр ваги не зміщуються при зміні фокусної відстані. Автоматизовані елементи керування забезпечують точний контроль над швидкістю зумування і плавне регулювання діафрагми, а плавне перемикання між безперервним автофокусуванням і ручним фокусуванням дає режисерам повний творчий контроль над тим, де і коли привернути увагу глядача.

Створюйте рухомі спогади

Компактний, легкий і універсальний об'єктив створений спеціально для професіоналів та ентузіастів кінозйомки. XF18-120mmF4 LM PZ WR оснащений зумом зі змінною потужністю, плавним ручним фокусуванням і безступінчатим регулюванням діафрагми для забезпечення безперебійної зйомки.

Створено для руху

Завдяки 35-мм діапазону зуму, еквівалентному 27-183 мм, близькій відстані фокусування 60 см (23,6 дюйма) і майже безшумним елементам керування зумом і фокусуванням, об'єктив XF18-120mmF4 LM PZ WR ідеально підходить для широкого спектра знімальних завдань. Вони стають ще ширшими, якщо врахувати мінімальне дихання фокуса, безступінчасте керування діафрагмою і постійну діафрагму F4. Потягніть фокус, зробіть точне налаштування діафрагми або змініть фокусну відстань без помітних відхилень у відзнятому матеріалі.

Ідеально збалансований

Зум-об'єктиви рідко використовуються з пристроями стабілізації gimbal, оскільки зміна фокусної відстані об'єктива може вплинути на його центр ваги. Це, своєю чергою, впливає на те, як об'єктив збалансований на стабілізаторі. Однак завдяки компактним розмірам і внутрішньому механізму зумування об'єктив XF18-120mmF4 LM PZ WR є ідеальним рішенням для використання з карданом, оскільки його фізична довжина не змінюється під час зміни налаштування зуму. Це дає змогу використовувати різноманітні творчі можливості за наявності лише одного об'єктива, закріпленого на камері.

Візьміть керування у свої руки

Звичайне кільце фокусування забезпечує ручне керування фокусом, а новий інноваційний важіль зуму - змінну швидкість зумування. Дві функціональні кнопки дають змогу попередньо встановити постійну швидкість зумування, фокусну відстань або точку фокусування. Плавне регулювання діафрагми підкреслює інженерні тонкощі XF18-120mm, забезпечуючи будь-якому оповідачеві абсолютний контроль над кожною деталлю зображення.

Зйомка в будь-яких умовах

Об'єктив XF18-120mmF4 LM PZ WR завжди буде готовий до несподіваних творчих моментів завдяки стійкій до погодних умов конструкції та переднім і заднім елементам із фторвмісним покриттям, що відштовхують пил і вологу від поверхонь об'єктива, полегшуючи їхнє очищення. Знімайте в умовах підвищеної вологості або запиленості, за температури до -10°C (14°F) і зосередьтеся на створенні нового шедевра.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

40999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!