За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Lenovo Yoga 730-15 (81CU0052RA)

код товару: U0309422
Ціна за одиницю:
46125 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Lenovo Yoga
Тип ноутбуку Трансформер

Дисплей

Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Тип матриці IPS

Процесор

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм SSD 256 ГБ
Оптичний привід No ODD

Відеокарта

Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050
Об'єм вбудованої відеопам'яті 4 ГБ

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення USB 3.1 Type-C2 х USB 3.1HDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home

Фізичні характеристики

Вага 1.9 кг
Колір сірий

Інші

Виробник Lenovo
Модель Yoga 730-15
Артикул 81CU0052RA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ноутбук Lenovo Yoga 730-15 (81CU0052RA)

Завдяки підтримці останніх технологій, ноутбук Lenovo Yoga 730 перетворюється в ідеального помічника в вашому житті. Дисплей з високою роздільною здатністю і матрицею IPS гарантує реалістичність і яскравість зображення. Lenovo Yoga 730 володіє необхідною обчислювальною потужністю і гнучкістю для вирішення завдань в будь-якій ситуації.

Вражаючий дизайн і універсальність. Lenovo Yoga 730 має розкішний корпус з алюмінієвим покриттям. Надійний шарнірний механізм повороту екрану на 360 градусів дозволяє плавно перемикатися між режимами «ноутбук» і «планшет». Ноутбук-трансформер адаптується до будь-якої ситуації: від зустрічі з клієнтами до перегляду веб-сторінок, сидячи в затишному кріслі.

Оцініть кришталево чистий звук. Створіть веселу атмосферу в кімнаті, запустивши потокову передачу улюбленої музики або беріть участь в телеконференції. Динаміки JBL з підтримкою технології Dolby Atmos регулюють звук, забезпечуючи високу якість відтворення низьких частот і потрібного рівня гучності без спотворень. Це гарантує насичене, просторове звучання.

Широкі можливості підключення до технології Thunderbolt. Lenovo Yoga 730 оснащений портом USB-C, який підтримує Thunderbolt - революційну технологію підключення HD-моніторів і пристроїв, що вимагають швидкої підзарядки і передають дані з високою швидкістю.

Пиши не тільки на папері (опціонально). Опціональний стилус Lenovo Active Pen 2 дарує відчуття природного дотику ручки до паперу. У нього 4096 рівнів чутливості до натискання, що в два рази перевищує показники точності стилусів інших виробників.

Готовий до гри (опціонально). Ноутбук Yoga 730 оснащений дискретною відеокартою NVIDIA® GTX1050 на базі Pascal - найсучаснішої архітектури ігрових GPU. Оціни чітке зображення, енергоефективність і продуктивність, що забезпечують неперевершену якість комп'ютерних ігор і кінематографічні звук і зображення.

Продуктивний і безпечні (опціонально). Завдяки підтримці функції Windows Hello ти зможеш робити на ноутбуці Yoga 730 безпечні платежі через PayPal всього одним дотиком пальця. Персональна інформація, захищена трьома рівнями безпеки, ніколи не вийде за межі пристрою. Немає приводів для занепокоєння.

Підтримка різних засобів комунікації завдяки порту THUNDERBOLT ™ 3. Оснащений портом USB-C з підтримкою революційної технології Thunderbolt ™ 3, ноутбук Yoga 730 забезпечує швидке підключення HD-моніторів *, високошвидкісних зовнішніх накопичувачів і інших пристроїв, що вимагають швидкої підзарядки.

Активує CORTANA за допомогою голосових команд з будь-якої точки Ккомнати. Познайомся з Cortana - персональним помічником з голосовим управлінням, який відповість на будь-яке питання, відкриє потрібну програму, створить нагадування і виконає безліч інших завдань. Крім того, він працює на відстані до чотирьох метрів.

Життя в стандарті 4К (опціонально). 15,6-дюймовий ширококутний дисплей з покриттям і ультратонкими рамками підтримує понад 8 млн пікселів. У поєднанні з яскравістю до 300 ніт це означає, що ти зможеш розгледіти кожну деталь.

Звук на 360 °. Насолоджуйся неймовірною якістю звуку з ефектом присутності завдяки технології Dolby Atmos, що створює тривимірне звуковий простір. При прослуховуванні в навушниках звук немов оживає з усією повнотою і глибиною.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

46125 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!