За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Lenovo V330 (81B1000MRA)

код товару: U0315249
Ціна за одиницю:
14392 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Lenovo V
Тип ноутбуку Бізнес

Дисплей

Діагональ дисплея 14"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття

Процесор

Процесор AMD Ryzen 5 2500U (2GHz)

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм SSD 128 ГБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта AMD Radeon Vega 8

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки ,  вбудований мікрофон

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi
Мережевий адаптер LAN (RJ-45)

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 2 x USB 3.0LAN (RJ-45)2 х USB Type-C1 х USB 2.0VGAHDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro 64bit

Живлення

Ємність батареї 2 cell

Фізичні характеристики

Вага 1.75 кг
Колір сірий

Інші

Виробник Lenovo
Модель V330
Артикул 81B1000MRA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ноутбук Lenovo V330 (81B1000MRA)

Використовуючи доступний за ціною (але без шкоди для продуктивності), стильний і надійний 14-дюймовий ноутбук Lenovo V330 (14), ви зможете сфокусуватися на успішний розвиток бізнесу. Продуктивні процесори Intel забезпечать ефективну роботу. Цей ноутбук оптимізований з точки зору безпеки, гнучкості і надійності - завдяки цьому навантаження на ваших ІТ-фахівців зменшиться.

З цією моделлю ви неодмінно зробите сильне враження на серйозних ділових людей. Зручний. Гнучкий у налаштуванні. Сумісний. Установка і настройка ноутбука Lenovo V330 (14) дуже проста для ІТ-фахівців. Особливість моделі: зручна в роботі система Windows 10 Pro, можливість розміщення в слоті Ultrabay оптичного приводу або запасного акумулятора, апаратна сумісність безлічі портів USB-C і USB 3.0.

Ноутбук Lenovo V330 (81B1000MRA) простий і в технічному обслуговуванні. Він надійний: як показали результати серії ретельних перевірок, цей ноутбук витримує удари, падіння і інші екстремальні випробування, і при цьому він ще і безпечний завдяки сенсорному сканера відбитків пальців. Він дозволяє знизити навантаження на ІТ-фахівців, оскільки гарантійні зобов'язання поширюються на герметичну акумуляторну батарею з однорічним або трирічним терміном дії на незамінюваних клієнтом батареї.

Незалежно від вирішуваних завдань широкоформатний дисплей стандарту FHD (1920 х 1080) гарантує неперевершену якість зображення. Працюйте. Творіть. Дивіться фільми. Повертається на 180 градусів дисплей дозволяє працювати спільно з колегами і обмінюватися з ними матеріалами або просто використовувати пристрій максимально зручним чином.

Ергономічна конструкція клавіатури ноутбука Lenovo V330 (14) розроблена з урахуванням зручності і практичності. Велика сенсорна панель спростить роботу в будь-якому місці - миша більше вам не знадобиться. Завдяки технології швидкого заряджання Quick Charge і опціональною перезаряджається батареї Ultrabay, що продовжує період автономної роботи, ви можете не турбуватися про наявність поблизу розетки - часу вистачить на виконання всіх намічених справ.

Ноутбук Lenovo V330 спроектований для тривалої експлуатації, що доводять результати проведених випробувань. Ми провели серію тестів на надійність і міцність в екстремальних умовах: перевірка стійкості до ударів, виброустойчивости, працездатності клавіатури, витривалості петель, випробування надійності під впливом повітряних потоків, захист панелей від подряпин, захист від перепадів температур і підвищеного тиску. Цей ноутбук готовий до роботи в будь-яких умовах, з якими стикається ваш бізнес. І нехай вас ще більше заспокоїть той факт, що на ноутбуки Lenovo V330, що славляться своєю надійністю.

Відеоконференція з новим клієнтом або колегою з іншої частини земної кулі? Ноутбук Lenovo V330 подбає про те, щоб все пройшло на вищому рівні. Стереофонічні динаміки забезпечать просторове звучання (до речі, це відмінно підходить і для прослуховування музики і перегляду фільмів). А наявність веб-камери гарантує, що якість зображення буде таким, як ніби співрозмовник знаходиться в одній кімнаті з вами. Завдяки вбудованому сканеру відбитків пальців паролі більше не потрібні! Для доступу до ноутбука Lenovo V330 просто прикладіть палець до сканера. Тепер ви можете не турбуватися про те, що забудете пароль.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14392 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!